ben onları önded yoladım bonus****üye olma tarihlerine bak istersen onlar seni getirmiş olmasin
ben onları önded yoladım bonus****üye olma tarihlerine bak istersen onlar seni getirmiş olmasin
Şahin seni severim ama bu olmadı be başkan bunları senin getirdiğnden onların haberi varmı
Şaka yapıyor loŞahin seni severim ama bu olmadı be başkan bunları senin getirdiğnden onların haberi varmı
Evet arkadaşlar farklı forum siteleri ismi paylaşmayalım artık herşey normale döndü ve burası KuponBaz burda kaybeden asla olmayacakben onları önded yoladım bonus****
alıp parayı cepe atcak halim kral benin biliyon onlar geri verimŞahin seni severim ama bu olmadı be başkan bunları senin getirdiğnden onların haberi varmı
iyi aferim korkmaazBu bizim **** takı kolpa şahin mi yazı yazma şeklinden anladım
seni ben çok seviyom ya ölüyom kolpa seni sölanlendir adam gibi yazSeni hiç sevemedim şahin bilirsin beni
hasan nabtın sende burdasın@fiorino21 rasim abi zamanında bu forum için iyi çalışmıştık adinin birisi kandırdı bizi şimdi konularda gezince hasan1111 görünce ayiktim
Tamam tartismyalim burda konu kirlenmesinseni ben çok seviyom ya ölüyom kolpa seni sölanlendir adam gibi yaz
Aynen buralardayizburalardayizhasan nabtın sende burdasın
Nazar değmesin20lira 57oldu 😊
ben seni oldum olası sevmem heryerde karşımam çıkıyon şurda olsan kırlan sıkacak kadar sevmemTamam tartismyalim burda konu kirlenmesin
Ama seni hiç sevmedim süt oğlan
iyi bakalımAynen buralardayizburalardayiz
100 yapıp 3 kişiye 10 mu?? Teşekkür ederiz20lira 57oldu 😊