terry50
Guest
ha ışte dıkkatlı olun hemen bu sıteye guvenmeyın odedı dıyeKimseyi hedef alarak yazmıyorum kimsede üzerine alınmasın ama şu işlerin sonunda yarın birgün dolandırıldım konusu açana ilk ben söverim haberiniz olsun
ha ışte dıkkatlı olun hemen bu sıteye guvenmeyın odedı dıyeKimseyi hedef alarak yazmıyorum kimsede üzerine alınmasın ama şu işlerin sonunda yarın birgün dolandırıldım konusu açana ilk ben söverim haberiniz olsun
Haklısın modum parayi cekebilmek icin dedim bazi seref yoksunlari yüzünden saglam adamlarda yanlis anlasiliyorKimseyi hedef alarak yazmıyorum kimsede üzerine alınmasın ama şu işlerin sonunda yarın birgün dolandırıldım konusu açana ilk ben söverim haberiniz olsun
Yok ben site için demedim şahıslar için dedimha ışte dıkkatlı olun hemen bu sıteye guvenmeyın odedı dıye
Hayırlı olsun . Bende yaptım ama 100 TL destek olursan sevinirim hemen geri göndericem. İstersen telefonum dahi adresime kadar vereyim yardımcı olursan sevinirimodeme gelmistir tesekkurler mackolikbet1
aynen bende anladım kanka artıkForumda para alisverisi yapacağım kişi sayısı belli diğer arkadaşlardan ne isterim ne de yollarim kafam rahat en azindan
tebriklerodeme gelmistir tesekkurler mackolikbet1
İlk önce bakarım Fenerbahçeli mi diye 😃Forumda para alisverisi yapacağım kişi sayısı belli diğer arkadaşlardan ne isterim ne de yollarim kafam rahat en azindan
Iyi kide ölmüş yoksa sürekli dolandirilacazYardımcı olacak yok mu ? İnsanlık yeminle ölmüş
Pardon sevgilim param yokİnsan gibi yardımcı olun dedik ama sizin beyninizde hep dolandırıcı herkes olduğu için beyincikleriniz tepki veremiyor yardımcı olmayacaksınız efendi gibi söyleyin de bilelim
Göz önünde bulundurulacak ilk vasıf 😅😅😅İlk önce bakarım Fenerbahçeli mi diye 😃
Benim için tek vasıf 😃Göz önünde bulundurulacak ilk vasıf 😅😅😅