beyler.şantajla.zor aldim.bunlara yatirim.filan yapmayin 1 kac kisi vardi arkadasim.twitterde filan takipci sayisi fazla onlati devreye soktum da oyle aldim
Bu daha da iyiydi😅😅Benim için tek vasıf 😃
Tebrikler güle güle harcaodeme gelmistir tesekkurler mackolikbet1
Bence de 1 2 kisiye verecekler goz boyamak icin gerisine vermezlerbeyler.şantajla.zor aldim.bunlara yatirim.filan yapmayin 1 kac kisi vardi arkadasim.twitterde filan takipci sayisi fazla onlati devreye soktum da oyle aldim
Bu beddua nie kardeşim vermek zorunda miyizHerkes işin makarasında düşmez kalkmaz bir Allah merak etmeyin kat kat daha fazlası çıkar
Zorundasin yolla hemen adama 500Bu beddua nie kardeşim vermek zorunda miyiz
Baksana adam dövecek vermedik dieZorundasin yolla hemen adama 500
Adami forumda görmüşlüğümüz yok trip atiyor beddua ediyor vermedik diye 😂😂😂Baksana adam dövecek vermedik die
Rabbim ins kat be kat sana versin kardeşim rabbim yar ve yardimcin olsunBeddua ile alakası yok daha ne yazdığımı anlamıyorsun onun için hiç konuşma
kim nasıl güvensin sanaİnsan gibi yardımcı olun dedik ama sizin beyninizde hep dolandırıcı herkes olduğu için beyincikleriniz tepki veremiyor yardımcı olmayacaksınız efendi gibi söyleyin de bilelim
Oldu peki anlatirmisin baştan.@Valencia yatirim filan yapma 100 gitmesin bosa
Burası KuponBaz yanlızBeddua ile alakası yok daha ne yazdığımı anlamıyorsun onun için hiç konuşma
Haklı at guvendigin siteye katlaŞu dönemde 100 tl iyi para varsa paranız kendi sitenize yatırıp oynayın derim ben