400 hemen ödeme gerisi de dağıtım hesaptaki 65 bana kalan yarın yine etkinlik kovalarim😂Hmmmmm ne kadar da güzel bir tablo
400 hemen ödeme gerisi de dağıtım hesaptaki 65 bana kalan yarın yine etkinlik kovalarim😂Hmmmmm ne kadar da güzel bir tablo
Hocam inceleme yaptiniz mi?yaşı arttir ayni beni tarif ettin 😃😃
Sağol kardeşimSans yüzüne güldü sonunda tebrikler tekrardan.
Seni seviyoruz mahoni400 hemen ödeme gerisi de dağıtım hesaptaki 65 bana kalan yarın yine etkinlik kovalarim😂
Bende burdaki adam gibi adamları kardesim bir iki kişi haric☺Seni seviyoruz mahoni
başka bi nedenden çakişma yapmişsin gözüküyor ama dierinde çok giriş çıkış varHocam inceleme yaptiniz mi?
Sağol reis eksik olma@Mahonii tebrikler adına sevindim 👍
Benimle bir alakası varmı diğer hesapların o görünüyor mu?başka bi nedenden çakişma yapmişsin gözüküyor ama dierinde çok giriş çıkış var
yok aramizdasin 😊Benimle bir alakası varmı diğer hesapların o görünüyor mu?
Aynen her lol oynayan 18 ve ya 18 yaş altında oluyor bu zekaya sahip olan birisiyle tartışmak istemiyorum.Hayır herşeyi geçtim senin yaşın kaç lan lol oynuyon max 18 yasındasın adınıda dayı yapmiş herkes dayı dayı diyip duruyor hey allahım ya
Evet 🤙Ödendi yazıyor hala para gelmedi 5 10 di içinde gelir sanırım asya genelde böyle yapıyor dimi
Aynen şimdi gelir bunlarda böyle oluyormuşÖdendi yazıyor hala para gelmedi 5 10 di içinde gelir sanırım asya genelde böyle yapıyor dimi
Aynen reis gelir birazdanÖdendi yazıyor hala para gelmedi 5 10 di içinde gelir sanırım asya genelde böyle yapıyor dimi
tebrikler 5 dk gelirÖdendi yazıyor hala para gelmedi 5 10 di içinde gelir sanırım asya genelde böyle yapıyor dimi
Kardeş uza etkinliğimden 18 yaşındasın daha.sende bi kokular seziyorum yanilmam
Zaten listede iki kişi yapmasalardilar sinerji atardinBeyler @Burak5678
@Blacklion
@stastemir
@Paco
@ismailll17
@Noyann1967
Bu kişiler paparalari atsin çekim vericem simdi