Senin hatan kardesim cekseydin böyle çöpler konuşamazdıKorkmaz sendemi kardeşim ben 10 tl yi 800 yapmışım neden etkinlik yapmamyayım
200 cekdim rulett batırdı
Senin hatan kardesim cekseydin böyle çöpler konuşamazdıKorkmaz sendemi kardeşim ben 10 tl yi 800 yapmışım neden etkinlik yapmamyayım
200 cekdim rulett batırdı
Yaa zaten 3 5 kişi vardı 20 şer herkes şans parasını alırdı neyse olan olmuş yapıcak bişey yokKardeşim 2 k yapıp büyük etkinlikyapmak istedim
Hood da hergun 5 tl istiyordunSeni bir karıştırırım kendine gelemezsin 5 tl için abi cektigin Hergun mesaj attigin günleri unutma bana.ben daha adamla özelde konusmuslugum bile yok demirle.adamin parası benle niye kirissin suursuz
Seni bir karıştırırım kendine gelemezsin 5 tl için abi cektigin Hergun mesaj attigin günleri unutma bana.ben daha adamla özelde konusmuslugum bile yok demirle.adamin parası benle niye kirissin suursuz
O konusmalari arıyorum ah bir bulsam seni rezil edecem bekle5 TL için abi mi çekmişim 😂😂
Herkesten 5 tl istiyordun5 TL için abi mi çekmişim 😂😂
Kardesim demir 800 çekip etkinlik yapacaktı kaynetmis 200 çekmiş etkinlik iptal oldu.bu scoby gevezeside mahonii ile paralari kirismislardi diyo allah aşkına mesajlarımıza bir baksana benim demirle mesajlasmisligim bile yok.gelde deli olma 5 tl için herkese dilenen adam boş boş konusuyorNe oluyor burada? Açıklama istiyorum
Benden şakasına istemedi@Mahonii sakin ol sende . Tamam şakasına 5 tl diyordu biz biliyoruz sende sakin ol bence
buralar karışacakŞimdi şöyle yapıyoruz
Demir,diğer siteyete attığı parayı çevrimi ve çekimi - çektikten sonra 800 u çekmek için yaptığı yatırımı- yatırım yaptıktan sonra rullette oynadığı 2 k olup 200 e dusutugunun ss lerini buraya atarsa
20 kişiye 25 TL
Aticam
Bana demirle paralari kırışıyorsunuz diyor iftira atıyor ne sakin olacam adamla benim konusmuslugum yok ozelde@Mahonii sakin ol sende . Tamam şakasına 5 tl diyordu biz biliyoruz sende sakin ol bence
O 5 tl işi makara, birbirinize hemen atarlanmayın lütfen azcık sabrınız olsun birbirinizeKardesim demir 800 çekip etkinlik yapacaktı kaynetmis 200 çekmiş etkinlik iptal oldu.bu scoby gevezeside mahonii ile paralari kirismislardi diyo allah aşkına mesajlarımıza bir baksana benim demirle mesajlasmisligim bile yok.gelde deli olma 5 tl için herkese dilenen adam boş boş konusuyor
Orası bilemem bana demirle paralari kiristiniz nasıl diyor@Mahonii adamın kira borcu var dün 100 tlyi 1200 yapıp 20 kişye 20 atti atmasada adam gibi adam kişiliğinden ödün vermiyor biz nasıl kömür diyorsak oda 5 tl diyordu anladın dostum ikinizde benim için degerlisiniz kırmayın birbirinizi