Kanka mesajlarımıza bak benim demirle konuşmam var mi soyleO 5 tl işi makara, birbirinize hemen atarlanmayın lütfen azcık sabrınız olsun birbirinize
Dostum tamam sakin ol bak dediğim gibi ikinizde degerlisiniz bende ama gerek yok tamam lütfen sakinOrası bilemem bana demirle paralari kiristiniz nasıl diyor
Kardesim değerli olup olmamak değil mesele hakliya haklı haksıza haksız deyin ne kirismisim ben demirle iftira atiyorDostum tamam sakin ol bak dediğim gibi ikinizde degerlisiniz bende ama gerek yok tamam lütfen sakin
Demir seninde yapacağın işi var ya kanka o kadar seni savundum beni mahcup ettin
Bana paraları bolustunuz diyor kanıt sunsun bakın özel mesajlarima lazioHer üyemiz birbirinden değerlidir, ilk önce şu durumu bir çözelim herkes sakin olsun
Dün kendi isteğimle attiklarimla birlikte 835 TL para gönderdim yani kazancımin %90 ı@Mahonii adamın kira borcu var dün 100 tlyi 1200 yapıp 20 kişye 20 atti atmasada adam gibi adam kişiliğinden ödün vermiyor biz nasıl kömür diyorsak oda 5 tl diyordu anladın dostum ikinizde benim için degerlisiniz kırmayın birbirinizi
Kardesim gönderebilirsin orası beni ilgilendirmez paraları kiristiniz diyosun kanıtın nerde adamla benim konusmuslugum yokDün kendi isteğimle attiklarimla birlikte 835 TL para gönderdim yani kazancımin %90 ı
Ulandemir@demir78 gelir misin
Abi biliyorum seni atmasadanda biliyorum ufaklık hasta idi kira elektrik faturalar bunlar kolay değil bide dağıtım yaptin ama bu işte birşey varmı diyorsun ? YaniDün kendi isteğimle attiklarimla birlikte 835 TL para gönderdim yani kazancımin %90 ı
TamamHerkes konuyu bi bana bıraksın @Mahonii sende dur kardeşim bi