Adi oguz senin dolandiraninBu bni dün dolandıran demir Adam olmasın adi da demir
Demir degil
Adi oguz senin dolandiraninBu bni dün dolandıran demir Adam olmasın adi da demir
hiç yoktan zarar etmişsin vallaBu rulet illetine bulaşmayın 10 tl yatırdım 810 la rulete girdim hedef 2 k dı 200 le cıktım kafayı yiyorum
Kanka o kadar seni savunduk şimdi üzerine cullanacaklar😂😣Bu rulet illetine bulaşmayın 10 tl yatırdım 810 la rulete girdim hedef 2 k dı 200 le cıktım kafayı yiyorum
Geçmiş olsunBu rulet illetine bulaşmayın 10 tl yatırdım 810 la rulete girdim hedef 2 k dı 200 le cıktım kafayı yiyorum
ahh beeBu rulet illetine bulaşmayın 10 tl yatırdım 810 la rulete girdim hedef 2 k dı 200 le cıktım kafayı yiyorum
😂 😂 😂Kanka o kadar seni savunduk şimdi üzerine cullanacaklar😂😣
Niye oynuyon ki sen ? Zaten 10 la ne güzel 800 almıştın kötü olmuşBu rulet illetine bulaşmayın 10 tl yatırdım 810 la rulete girdim hedef 2 k dı 200 le cıktım kafayı yiyorum
Yanlis yapmışsın kardesjm gecmis olsunLa ben şimdi hangi birinize atayım prayı kafayı yicem
Ah be kardeşim keske cekseydinBu rulet illetine bulaşmayın 10 tl yatırdım 810 la rulete girdim hedef 2 k dı 200 le cıktım kafayı yiyorum
Bazilarini hakli çıkardın kanka🙄La ben şimdi hangi birinize atayım prayı kafayı yicem