Bende olsa bende verecektim iyi ki yokmusPara vermeyin falan gelmez demişti scoby
Bende olsa bende verecektim iyi ki yokmusPara vermeyin falan gelmez demişti scoby
Odemezmi diyosun abiBurda yazdım ama çok detay vermedim bir bildiğim vardı
Özelden mod arkadaşa durumu bildirdim ama geç kaldık yetişemedim..
Parası olursa öder belki Iddaaya koymaktan kalirsaOdemezmi diyosun abi
Kanka girsem tedirgin olurdumPara vermeyin falan gelmez demişti scoby
Ne zaman öder kim bilir numarası yok mu sendeParası olursa öder belki Iddaaya koymaktan kalirsa
Cuma sabaha kadar dedim ben atmasi icin atmazsa izleParası olursa öder belki Iddaaya koymaktan kalirsa
O kadar etkinlik yapıyordu bende o yüzden güvendim adama ama uckagitci ciktiKanka girsem tedirgin olurdum
Numarası var miCuma sabaha kadar dedim ben atmasi icin atmazsa izle
Numara yokta vardir olan elbetNe zaman öder kim bilir numarası yok mu sende
1 seneye yakindir hoodtayim sikintisini gormedim ondan atmistimO kadar etkinlik yapıyordu bende o yüzden güvendim adama ama uckagitci cikti
Aynen numarasini bulur bakarız çaresine ifşa da ederiz zaten gelmezse iki forumdaNumara yokta vardir olan elbet
Noldu kanka olay beNumara yokta vardir olan elbet
Olayne kankaNoldu kanka olay be
Cumaya kadar yapar halleder bklmAynen numarasini bulur bakarız çaresine ifşa da ederiz zaten gelmezse iki forumda
Ya işte belli olmuyor ama yaptığı yanlış mk paraları aldın geri veremedin mi gel konu ac adam gibi açıklama yap 1 hafta sonra 10 gün sonra verecem de kimse bisey demez sana ama böyle kaçarsan güven kaybedersin1 seneye yakindir hoodtayim sikintisini gormedim ondan atmistim
40 atmistim kanka cekim yapilicakti hesap kapandi falan vs aksadi 4 gun falan olduNoldu kanka olay be
Adam bonushood ta hiç birşey olmamış gibi etkinlik kovalıyor suanAynen numarasini bulur bakarız çaresine ifşa da ederiz zaten gelmezse iki forumda
5 tl cmt diye konu açmış hood ta betasus icin40 atmistim kanka cekim yapilicakti hesap kapandi falan vs aksadi 4 gun falan oldu
Aynen bende görüyorum para cumaya kadar gelmezse burda da orda da ifsalanacak numarasını da buluruzAdam bonushood ta hiç birşey olmamış gibi etkinlik kovalıyor suan
Hadi ya gecmis olsun40 atmistim kanka cekim yapilicakti hesap kapandi falan vs aksadi 4 gun falan oldu