Ben sikayete sultanvet523 yazdum zaten onlar sultanbet617😝😝ama adamların hiç bi suçu yok seni başkaları dolandırıyo
Ben sikayete sultanvet523 yazdum zaten onlar sultanbet617😝😝ama adamların hiç bi suçu yok seni başkaları dolandırıyo
ES ES'imin olduğu maçlara ES ES den başka bişeye oynayamam elim gitmezKaragümrük. Atsan misdi
olsun adamlar ismimiz kirlenmesin demişBen sikayete sultanvet523 yazdum zaten onlar sultanbet617😝😝
Valla bahıste duygusallık olmaz oynama o maca ama tuttun takım yenılecekse verme o baska bu badkaES ES'imin olduğu maçlara ES ES den başka bişeye oynayamam elim gitmez
eskisehirlimisinES ES'imin olduğu maçlara ES ES den başka bişeye oynayamam elim gitmez
bu yıl oynamıyorum zatenValla bahıste duygusallık olmaz oynama o maca ama tuttun takım yenılecekse verme o baska bu badka
eveteskisehirlimisin
İi bende aradıkları numrayı 20 tl verip etik olmafıklarını mesajları ekledim gğncelledim neyse oolsun adamlar ismimiz kirlenmesin demiş![]()
yatırımsız ise alsaydın keskeİi bende aradıkları numrayı 20 tl verip etik olmafıklarını mesajları ekledim gğncelledim neyse o
23 de dananın kuyrugu kopar kupon gelir 50 yat var 250 cek foruma sponsorİi bende aradıkları numrayı 20 tl verip etik olmafıklarını mesajları ekledim gğncelledim neyse o
Ya olay o değil biz senın paranı yaturacaz dedi .pazarlık yaptı sildim 20 tl hiç verme daha iyi sözünü tutmdı deseki müdütler yaturmadı hala söyledini savunuyıe buna ayar oluyorumyatırımsız ise alsaydın keske
o zaman farklı sen haklisinYa olay o değil biz senın paranı yaturacaz dedi .pazarlık yaptı sildim 20 tl hiç verme daha iyi sözünü tutmdı deseki müdütler yaturmadı hala söyledini savunuyıe buna ayar oluyorum
Ya 5 kat cevrimsiz cekim 10ü yap cek onuda teniste batırdık😝😝yatırımsız ise alsaydın keske
Aynen vetmek zorunda değiliz 20 verdik ya baska senun magduriyetını gşdereceğiz hesap ac yatıralım baska aguz değişmiceko zaman farklı sen haklisin
Faklı agızdankonusuyor sikene kadr sonra dansöz vaziyetiAynen vetmek zorunda değiliz 20 verdik ya baska senun magduriyetını gşdereceğiz hesap ac yatıralım baska aguz değişmicek
Şikayeti. Sildik konuşmaları. DeğiştiFaklı agızdankonusuyor sikene kadr sonra dansöz vaziyeti
şimdi görsünler günlerini bosver onlarda zan altında kalirŞikayeti. Sildik konuşmaları. Değişti
Güncelledim telefonlarını yazdım maillerini cekdim 20 tl verdiklerini dalga gectıklerını ekledim sıkıntı yok orda dursun😝şimdi görsünler günlerini bosver onlarda zan altında kalir
Devre arası gelirim EDHO var samp liği baslar 23 de maclar ne olacak bakalımGüncelledim telefonlarını yazdım maillerini cekdim 20 tl verdiklerini dalga gectıklerını ekledim sıkıntı yok orda dursun😝
aynen öle kendileri bilir rezil olsunlarGüncelledim telefonlarını yazdım maillerini cekdim 20 tl verdiklerini dalga gectıklerını ekledim sıkıntı yok orda dursun😝