tamam başkan devre arasında gorusuruzDevre arası gelirim EDHO var samp liği baslar 23 de maclar ne olacak bakalım
tamam başkan devre arasında gorusuruzDevre arası gelirim EDHO var samp liği baslar 23 de maclar ne olacak bakalım
Bekleyin barselona yener😝😝tamam başkan devre arasında gorusuruz
Devam eden kupon var mıBekleyin barselona yener😝😝
1-1 gelicek miBekleyin barselona yener😝😝
Napoli kötü değil yenilmeyebilir ha top bu istemez hakem filan. Baska iyi oynuyorYa berabere bitecek kupon yaptık bayernde atarsa 2.5 üst gelir😝😝😝
aynen napoli iyi oynuyoNapoli kötü değil yenilmeyebilir ha top bu istemez hakem filan. Baska iyi oynuyor
Ya 2 milyar dolar barcelonaya oynanmış bi şekilde o parayı dagatırlarmı😝😝aynen napoli iyi oynuyo
Senın etkinlik vardı demi 1\2😝😝aynen napoli iyi oynuyo
1-2 dedik de boşver senin kupon gelsin 15 tl freebet gelmesede olurSenın etkinlik vardı demi 1\2😝😝
Hocam kupon neydi çok sayfa var bulamadımSenın etkinlik vardı demi 1\2😝😝
Bende bonusla aldım lidyadan😛😛mac 2 oran olacak dedi 2 mac 9.7 oran1-2 dedik de boşver senin kupon gelsin 15 tl freebet gelmesede olur![]()
Napoli beraberlik munih 2.5 üst ms2Bende bonusla aldım lidyadan😛😛mac 2 oran olacak dedi 2 mac 9.7 oran
HgHocam kupon neydi çok sayfa var bulamadım
Hoşbulduk ben burdaydım zaten
6 mac kom 2 si geldi bu gün 1 27. Sinde3 mac var paylasırım. Zamanı yaklaştıgında saolHoşbulduk ben burdaydım zatendünkü rollde vardım bugün şans diledim gündüz de takip edemedim bugün kupon var sanırım göremedim sormak istedim kupon ne diye
senin nick aklımda hep lowry diye kalmış meğersem lowmuşHoşbulduk ben burdaydım zatendünkü rollde vardım bugün şans diledim gündüz de takip edemedim bugün kupon var sanırım göremedim sormak istedim kupon ne diye
2. Yarı acarlar sen dua et barca gol atabilsin😝😝😝münih maçı hareketli ama atamıyolar