alfa97
Guest
sana 30 puan 20 az olur 😂20 de bana 😇🙃😌🥰🤗🤭🤗🤭🤗🤗🤭
sana 30 puan 20 az olur 😂20 de bana 😇🙃😌🥰🤗🤭🤗🤭🤗🤗🤭
Çok haşin mod vavvben seni kucukte dusurmedim hatta adini bile vermeyecektim sen asagi inip kendini belli ettin cunku can alici yorumumu gordun inmek zorundaydin kirk yilda gecse niyet ortada akil ortada hic birsey degismez bu saatten sonraki tutumun icin cabala bu aksam icin cok gec kaldin iyi aksamlar
Canimsinnn 😅😅sana 30 puan 20 az olur 😂
sen bide beni neyse onu demeyecem 😉Çok haşin mod vavv
Herkez zan altında bırakıyordum o zaman bende adam gibi çıktım kendi yaptimi itiraf ettimben seni kucukte dusurmedim hatta adini bile vermeyecektim sen asagi inip kendini belli ettin cunku can alici yorumumu gordun inmek zorundaydin kirk yilda gecse niyet ortada akil ortada hic birsey degismez bu saatten sonraki tutumun icin cabala bu aksam icin cok gec kaldin iyi aksamlar
Onuda gördük 😅😅 vantilator faciası ahahahasen bide beni neyse onu demeyecem 😉
puan ama para demedim benden aldigin puanlari biriktir 1000 yap 20 tl yi atiyim 😂Canimsinnn 😅😅
sen neden ciktigini iyi biliyorsun o yorumumu tekrar kopyalattirma burayaHerkez zan altında bırakıyordum o zaman bende adam gibi çıktım kendi yaptimi itiraf ettim
lan harbi sus tmm Allah belani vermesin 😂Onuda gördük 😅😅 vantilator faciası ahahaha
970 puan vardi 30 da simdi aldiysam 100p puan etti 😅😅😅puan ama para demedim benden aldigin puanlari biriktir 1000 yap 20 tl yi atiyim 😂
Çıldırıyorum 😅😅😅lan harbi sus tmm Allah belani vermesin 😂
e coluk cocuk nasil 😂Çıldırıyorum 😅😅😅
Kopyala dedim sana demi özelden beri hata yaptım diye ama sen hala uzatiyon yanlışlık olmuş diom uste cikmiyon inkarda etmiyoz burda çıktım geri atarim dedim yanlışlık yaptım dedim açıkladım ama sen hala anlamiyonsen neden ciktigini iyi biliyorsun o yorumumu tekrar kopyalattirma buraya
geri atma kardesim sen hala 20 liranin kiymetimi var zannediyorsun ve daha fazlada uzatma artik dedigim gibi hic biseu degismez iyi aksamlarKopyala dedim sana demi özelden beri hata yaptım diye ama sen hala uzatiyon yanlışlık olmuş diom uste cikmiyon inkarda etmiyoz burda çıktım geri atarim dedim yanlışlık yaptım dedim açıkladım ama sen hala anlamiyon
Bana atabilirgeri atma kardesim sen hala 20 liranin kiymetimi var zannediyorsun ve daha fazlada uzatma artik dedigim gibi hic biseu degismez iyi aksamlar
siz aranizda anlasin benim isim var gorusuruz yineBana atabilireğer aranızda anlaşamıyorsanız
![]()
siz aranizda anlasin benim isim var gorusuruz yine![]()
Valla siteye yatirdi bakalim@sanalfelsefe kanka dalmışım laa