ETKİNLİK Nach00 ile Sinerji Dağıtma Seansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
ben seni kucukte dusurmedim hatta adini bile vermeyecektim sen asagi inip kendini belli ettin cunku can alici yorumumu gordun inmek zorundaydin kirk yilda gecse niyet ortada akil ortada hic birsey degismez bu saatten sonraki tutumun icin cabala bu aksam icin cok gec kaldin iyi aksamlar
Çok haşin mod vavv

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
ben seni kucukte dusurmedim hatta adini bile vermeyecektim sen asagi inip kendini belli ettin cunku can alici yorumumu gordun inmek zorundaydin kirk yilda gecse niyet ortada akil ortada hic birsey degismez bu saatten sonraki tutumun icin cabala bu aksam icin cok gec kaldin iyi aksamlar
Herkez zan altında bırakıyordum o zaman bende adam gibi çıktım kendi yaptimi itiraf ettim

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
sen neden ciktigini iyi biliyorsun o yorumumu tekrar kopyalattirma buraya
Kopyala dedim sana demi özelden beri hata yaptım diye ama sen hala uzatiyon yanlışlık olmuş diom uste cikmiyon inkarda etmiyoz burda çıktım geri atarim dedim yanlışlık yaptım dedim açıkladım ama sen hala anlamiyon

alfa97

Guest
Kopyala dedim sana demi özelden beri hata yaptım diye ama sen hala uzatiyon yanlışlık olmuş diom uste cikmiyon inkarda etmiyoz burda çıktım geri atarim dedim yanlışlık yaptım dedim açıkladım ama sen hala anlamiyon
geri atma kardesim sen hala 20 liranin kiymetimi var zannediyorsun ve daha fazlada uzatma artik dedigim gibi hic biseu degismez iyi aksamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...