Budamı gol deıl bee...turıst ömer😝😝Madrıd 3\1 alır gıbı
Budamı gol deıl bee...turıst ömer😝😝Madrıd 3\1 alır gıbı
aga o zaman param olduğunda taktik alirim senden olurmuumarım gorurusun ben gcne ay 10 tl ile 9 k yaptım geri bayıldım
aynn ama sabır yok bndedeinşallah ya elbet bizim yüzümüzde güler sabir başka bişey değil sabırla hep hersey
elim ayağım titriyor yapma kuru soğana muhtaç insaniz biz hdhrhdhehe
Buda tutmus hayırlı olsun😝😝😝cay uc bekle
Kardeş yavaşşşş
la bnm degl kardesım bunlar yaa bnm olsaa salladım size şimdi para istemem ama olursa verırım o kadarelim ayağım titriyor yapma kuru soğana muhtaç insaniz biz hdhrhdhehe
bayılmıss@sermet başkanın kuponu yattı galiba mesajlar geride kaldı okumadım![]()
aga tüyolar kimden sen onu sole bize paramız olursa zor ama belki yardım isteriz mac konusundala bnm degl kardesım bunlar yaa bnm olsaa salladım size şimdi para istemem ama olursa verırım o kadar
Valka madrıdı getırecem yolu yok 😝😝😝😝Bilerek yatirmaya çalışıyorum diyor bide adam sıkılmış tutturamaktan
bunlar kupon tek den gıdenleri görseydin sen yardımcı olurumaga tüyolar kimden sen onu sole bize paramız olursa zor ama belki yardım isteriz mac konusunda
onları gormeyim için sızlar ağa o zaman seneye görüşürüz seneye param olur o zaman sana danisirimbunlar kupon tek den gıdenleri görseydin sen yardımcı olurum
yarın galiba250 TL rol ne zaman
seneye mıonları gormeyim için sızlar ağa o zaman seneye görüşürüz seneye param olur o zaman sana danisirim
aga ben issiz adamım iş bulamıyorum kim bilir ne zaman olur olursa seni bulucam ama haberin olsunseneye mı