Seneye mionları gormeyim için sızlar ağa o zaman seneye görüşürüz seneye param olur o zaman sana danisirim
Seneye mionları gormeyim için sızlar ağa o zaman seneye görüşürüz seneye param olur o zaman sana danisirim
bul kardes iş yok piyasada nerelsnaga ben issiz adamım iş bulamıyorum kim bilir ne zaman olur olursa seni bulucam ama haberin olsun
tokatliyimbul kardes iş yok piyasada nerelsn
Cumşeten allaha emanet olun bol sans ve kaxanclartokatliyim
hım amasya da askerlık yaptımgebze de oturuyorum
güzel yerdir orasıhım amasya da askerlık yaptım
28aynn yas kac sennn
benden ufaksın evli misin bekar ne tür ş arıyon bulamıyosun
alanın ne ben 33 yaş her işte çalıstımbekarım ağa üniversite mezunuyum kendi alanimda arıyorum
jeofizik mühendisiyim valla ben de güvenlikte calistim kargo da calistim yevmiye çalışıyordum inşaatta kaynakta yaptık biseyler ama piyasa felaket ölüalanın ne ben 33 yaş her işte çalıstım
aynn birde şu seriler var iyice berbat adiyor amk picleri gidip savasmıyorlar burada beles yasıyorlarjeofizik mühendisiyim valla ben de güvenlikte calistim kargo da calistim yevmiye çalışıyordum inşaatta kaynakta yaptık biseyler ama piyasa felaket ölü
onlar zaten ekonomiyi batıran en büyük etmenlerden biri ama umudumuzu kaybetmiyoruz yine yaşıyoruz nefes alabiliyoruz en azından karnımız doyuruyoruzaynn birde şu seriler var iyice berbat adiyor amk picleri gidip savasmıyorlar burada beles yasıyorlar
şükür parasızlıgı benden iyi kimse bilemez ama bazılarıda insanları nasıl tokatlasam der ben mesela etkınlıge katılmamonlar zaten ekonomiyi batıran en büyük etmenlerden biri ama umudumuzu kaybetmiyoruz yine yaşıyoruz nefes alabiliyoruz en azından karnımız doyuruyoruz
o her yerde var benide forumlarda kandıran çok oldu ha etkinliğe katılıyorum param olmayınca sigara param çıkar diye en azından param olursa da yardım etmeyi severim onemli olan dürüst olmak o çoğu kişide yok malesefşükür parasızlıgı benden iyi kimse bilemez ama bazılarıda insanları nasıl tokatlasam der ben mesela etkınlıge katılmam
birinden para istemem olursa veririm o ayrı konu
o yüzden pek kimseye gvnılmıyor insanı salak yerine kuyuyolaro her yerde var benide forumlarda kandıran çok oldu ha etkinliğe katılıyorum param olmayınca sigara param çıkar diye en azından param olursa da yardım etmeyi severim onemli olan dürüst olmak o çoğu kişide yok malesef
en güzeli ni yapiyorsun bosver en iyisi zaman geçirirsin güzel bi zaman takilirsin ama gerisi olmasin daha güzel aşil olması gereken de bu neyse ağa ben yatıyorum iyi geceler şansın her zaman açık olsun param olduğunda senden tüyo alcağım hadi allaha emanet olo yüzden pek kimseye gvnılmıyor insanı salak yerine kuyuyolar