ETKİNLİK Nba & Rolling

hasanuzal

Başkan Yardımcısı🇹🇷
Onaylı Üye
gebze de oturuyorum

türkiye

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
aynn yas kac sennn

hasanuzal

Başkan Yardımcısı🇹🇷
Onaylı Üye
martta 29 oluyom

hasanuzal

Başkan Yardımcısı🇹🇷
Onaylı Üye
bekarım ağa üniversite mezunuyum kendi alanimda arıyorum

türkiye

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
jeofizik mühendisiyim valla ben de güvenlikte calistim kargo da calistim yevmiye çalışıyordum inşaatta kaynakta yaptık biseyler ama piyasa felaket ölü
aynn birde şu seriler var iyice berbat adiyor amk picleri gidip savasmıyorlar burada beles yasıyorlar

hasanuzal

Başkan Yardımcısı🇹🇷
Onaylı Üye
aynn birde şu seriler var iyice berbat adiyor amk picleri gidip savasmıyorlar burada beles yasıyorlar
onlar zaten ekonomiyi batıran en büyük etmenlerden biri ama umudumuzu kaybetmiyoruz yine yaşıyoruz nefes alabiliyoruz en azından karnımız doyuruyoruz

türkiye

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
onlar zaten ekonomiyi batıran en büyük etmenlerden biri ama umudumuzu kaybetmiyoruz yine yaşıyoruz nefes alabiliyoruz en azından karnımız doyuruyoruz
şükür parasızlıgı benden iyi kimse bilemez ama bazılarıda insanları nasıl tokatlasam der ben mesela etkınlıge katılmam
birinden para istemem olursa veririm o ayrı konu

hasanuzal

Başkan Yardımcısı🇹🇷
Onaylı Üye
şükür parasızlıgı benden iyi kimse bilemez ama bazılarıda insanları nasıl tokatlasam der ben mesela etkınlıge katılmam
birinden para istemem olursa veririm o ayrı konu
o her yerde var benide forumlarda kandıran çok oldu ha etkinliğe katılıyorum param olmayınca sigara param çıkar diye en azından param olursa da yardım etmeyi severim onemli olan dürüst olmak o çoğu kişide yok malesef

türkiye

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
o her yerde var benide forumlarda kandıran çok oldu ha etkinliğe katılıyorum param olmayınca sigara param çıkar diye en azından param olursa da yardım etmeyi severim onemli olan dürüst olmak o çoğu kişide yok malesef
o yüzden pek kimseye gvnılmıyor insanı salak yerine kuyuyolar

hasanuzal

Başkan Yardımcısı🇹🇷
Onaylı Üye
o yüzden pek kimseye gvnılmıyor insanı salak yerine kuyuyolar
en güzeli ni yapiyorsun bosver en iyisi zaman geçirirsin güzel bi zaman takilirsin ama gerisi olmasin daha güzel aşil olması gereken de bu neyse ağa ben yatıyorum iyi geceler şansın her zaman açık olsun param olduğunda senden tüyo alcağım hadi allaha emanet ol