lazio34
Guest
EvetHaloyu biliyor musun
EvetHaloyu biliyor musun
Karışık biraz fotoğrafları var diger tarafta
Faris ver kasanı çoğaltayım aga. Her kasa isteyene kasa mı veriyorsunuz. Suç alanda değil verendeAdamin kasasini yukseltcem bahanesiyle almış sıfırlamış sonra bu kansız özür dilemiş yok 50 tl vereyim felan onuda vermemis üzerine çocuğa küfür etmiş soysuz
Tamam kardeşim ama senin dediğin gibi değilFaris ver kasanı çoğaltayım aga. Her kasa isteyene kasa mı veriyorsunuz. Suç alanda değil verende
Peki o zamanTamam kardeşim ama senin dediğin gibi değil
Peki o zaman
Çocuk zor durumda alip kaybediyor çocukta canin sağolsun diyor bu cakal yok sana 50 tl vericem demis 2 gun sonra 10 k kazanmış haloda bundan söz verdiği 50 yi isteyince ana avrat dümdüz gitmişFaris ver kasanı çoğaltayım aga. Her kasa isteyene kasa mı veriyorsunuz. Suç alanda değil verende
Verende suclu ama bu sahte cekimler paylasti kac gündür ondan insanlara garanti etmis katlamayi e oda bi care vermisFaris ver kasanı çoğaltayım aga. Her kasa isteyene kasa mı veriyorsunuz. Suç alanda değil verende
Ne ce bu dilWp ye mk awp
TamilceNe ce bu dil
Haha yenimi cikmis bak yahu😂Tamilce
Ben bu dedigini bile anlamadim😂😂😂 siz anlasiyorsanuz sorun yok😂😂Şu an rastgele giriyorum.
O beni anladı![]()
Türkçe kürtçe karışımı kütürkçe 😃Ne ce bu dil
Ben bu dedigini bile anlamadim😂😂😂 siz anlasiyorsanuz sorun yok😂😂
@John Wick kimi kandirmanin planini yapıyorsun
Hahahah tobeler olsun geceleri herkesin kafa gidik ben gidiyorum 😂Türkçe kürtçe karışımı kütürkçe 😃
Valla birşey anlamadım @lazio34 çevirir misin sana zahmetŞimdi mevzuya şöyle bi açıklama yapayım. Forumda iki tane wick var. Bu arkadaş ilk geldiğinde aa benim adıma bailık açılmış falan dedi. Sizin wick @john.wick muhtemelen.