Dur dur eğlence yeni başlıyorHahahah tobeler olsun geceleri herkesin kafa gidik ben gidiyorum 😂
Dur dur eğlence yeni başlıyorHahahah tobeler olsun geceleri herkesin kafa gidik ben gidiyorum 😂
Hahah bende oylr düşündüm sizdeki jonwck iste adi her neyse akilli uslu birine benziyorduŞimdi mevzuya şöyle bi açıklama yapayım. Forumda iki tane wick var. Bu arkadaş ilk geldiğinde aa benim adıma bailık açılmış falan dedi. Sizin wick @john.wick muhtemelen.
Ozmaan renk😂😂😂😂Dur dur eğlence yeni başlıyor![]()
Valla birşey anlamadım @lazio34 çevirir misin sana zahmet
Yok ortasında nokta olan wick bizdenŞimdi mevzuya şöyle bi açıklama yapayım. Forumda iki tane wick var. Bu arkadaş ilk geldiğinde aa benim adıma bailık açılmış falan dedi. Sizin wick @john.wick muhtemelen.
Diğer tarafta dolandırma yapmış halo yu 😂Ne yaptı
PekiAma artık yeter sıkıcem yapıcağınız işi ha adam anama bacıma küfrediyo bu nasıl iş daha fazla ağzımı bozmadan banla beni @lazio34
Ohbe kurtulduk banlandi eyvallah lazioAma artık yeter sıkıcem yapıcağınız işi ha adam anama bacıma küfrediyo bu nasıl iş daha fazla ağzımı bozmadan banla beni @lazio34
Beni kim banladı 😃😃Nere gittinjz be jon ile birlikye herkes banlandimi😂😂😂
Nere gittinjz be jon ile birlikye herkes banlandimi😂😂😂
İyi gecelerUykum geldi gidiyorm ben😂
Saol sanada 🤗İyi geceler![]()
Gitmeeee sana muhtacıııım gözümde nursuuuun 😂😂😂Uykum geldi gidiyorm ben😂
Cevap yazmaya takatim yok hadi yatin zibarin sizde😂Gitmeeee sana muhtacıııım gözümde nursuuuun 😂😂😂
Git özlet kendini yine gel 😃Cevap yazmaya takatim yok hadi yatin zibarin sizde😂