Çok zorlama müdürümters e döndü sans
bol şansbu kasa 1 k olacak başka yolu yok
Bolsanslar müdürüm umarım gelirbu kasa 1 k olacak başka yolu yok
Ya kbakmam da agzimida bozmam ama ben bı etkinlikte etkinlik kavgası etmedim hakkımı savunmak yada haksizligi söylemek suç oluyorsa doğrudur ben haksızlık gördüğüm yerde susmam.kimsede susmami beklemesin kardesimValla kardeşim bilsemki ağzını bozmadan konuşacan senle konuşurum ama şu forumda 10 tartışma varsa inan 7sinde sen ve nascimento var fazla yazmıyoruz ama dediğim gibi en az 10 saat onlineyim sadece büro etkinliklerine yorum yapıyorum yada bir iki üye var onlar gerçekten güzel işler yapıyor bol şans diyip uzaktan bakıyom. Ben senide tanımam başkasınıda tanımam gördüğümü söyledim. Kusura bakma sakın
Bol şanslarbu kasa 1 k olacak başka yolu yok
bu kasayı 1k yapalım yarın ki kasa hazır zaten bugün ne çekersek kar ve dagitiriz@despara34 şans döndü artık olmadı yarın devam edersin. Herkese iyi geceler
Tek zarar etme de o zaman iyibu kasayı 1k yapalım yarın ki kasa hazır zaten bugün ne çekersek kar ve dagitiriz
Şansın Bol kazancın daim olsun Müdürüm . Emeğine sağlık Hepinize hayırlı geceler arkadaşlarbu kasayı 1k yapalım yarın ki kasa hazır zaten bugün ne çekersek kar ve dagitiriz
Hak aramak başka bişey ama eğer silmedilerse geçmişte bi sürü küfürünü bulurumYa kbakmam da agzimida bozmam ama ben bı etkinlikte etkinlik kavgası etmedim hakkımı savunmak yada haksizligi söylemek suç oluyorsa doğrudur ben haksızlık gördüğüm yerde susmam.kimsede susmami beklemesin kardesim
Bol şansbu kasa 1 k olacak başka yolu yok
bol sansllarrrr bu olursa burdan hedefe kolay gidilirbu kasa 1 k olacak başka yolu yok
Benim bulsana hakaretimi senle polemige girmeyecektim ama buyurHak aramak başka bişey ama eğer silmedilerse geçmişte bi sürü küfürünü bulurum
bol şans inşllh ulaşırsınız yarın iş var iyi geceler herkesebu kasayı 1k yapalım yarın ki kasa hazır zaten bugün ne çekersek kar ve dagitiriz
TM bul yarın etiketle bı konu bana kardeşimHak aramak başka bişey ama eğer silmedilerse geçmişte bi sürü küfürünü bulurum
Neyse kardeşim ben uyuyorum bol şanslar eğer kazirsan mesaj atarsan sevinirim yarın iş var cekilisde cikarsam mesaj atarsam papara atarım yarinbu kasa 1 k olacak başka yolu yok