Bol şans patronbu kasa 1 k olacak başka yolu yok
Bol şans patronbu kasa 1 k olacak başka yolu yok
Sende meşhur çevrim yapıp bir türlü çekemeyen arkadaşsın galibaBenim bulsana hakaretimi senle polemige girmeyecektim ama buyur
@despara34 kb konumu mahfettik ama bak mesajları okursan kim.hakli.kim.haksiz anlarsin maç takip ediyoz ister ben dk sina yazarım.ister snyesine buna kimse karışamaz takip ediyoz heyecan yani insanlar mesajları okumadan ön yargı dağıtıyor ya işte buna ben gelemiyorum küfür etmiş ben bı mesajlari okusunlar konussunlarBenim bulsana hakaretimi senle polemige girmeyecektim ama buyur
ay hadi inşallahbu kasa 1 k olacak başka yolu yok
abi sen buralari cok oynadinsil baştan alıyorum tekrar bastan başlıyoruz maalesef
Kardeşim bak bı gir mesajları oku öyle infaz yap boş yapmaSende meşhur çevrim yapıp bir türlü çekemeyen arkadaşsın galiba
Kasa 750 iken zorladik ama sağlık olsun bol sanssil baştan alıyorum tekrar bastan başlıyoruz maalesef
Yapacak bisi yok gelsindesil baştan alıyorum tekrar bastan başlıyoruz maalesef
Sende meşhur çevrim yapıp bir türlü çekemeyen arkadaşsın galiba
Bol şans senide takdir ediyorum elinden geleni hatta fazlasını yapmaya çalışıyorsun helal olsunsil baştan alıyorum tekrar bastan başlıyoruz maalesef
Bol sanssil baştan alıyorum tekrar bastan başlıyoruz maalesef
bol sanalarsil baştan alıyorum tekrar bastan başlıyoruz maalesef
Al işte üsluba bak sen kimsin ki böyle konuşuyorsun boş yapma ne demek. İşte sizin seviyeniz maalesef bu yazık gerçektenKardeşim bak bı gir mesajları oku öyle infaz yap boş yapma