Ben senden ozrumu diledim demibiraz önceki silindi hepsi böyle silindiyse nerden bulsun adam
Polemige girme rica ediyorumbiraz önceki silindi hepsi böyle silindiyse nerden bulsun adam
Kardeşim TM sustum
ben dilemdin demdim kiBen senden ozrumu diledim demi
yahu ben sana yazmadım avukatimusun sen onunPolemige girme rica ediyorum
sende başlama lütfen 😄 osman abi durdu sende durben dilemdin demdim ki
Bana özel ban 😂😂tereddüt etmem 🙂 istemeniz yeterli mahoni bey 😉😅
ya durmuştum tam aslında orta geldi napay8m😂sende başlama lütfen 😄 osman abi durdu sende dur
Ee uzat demedim bende burda iki üç grup var birbirini tutanlar laf birine dokununca laf oluyoben dilemdin demdim ki
Senlik konu yok atliyorsun hemen rica ediyorum rica please please please birde anlarsan kürtçem var hangi dil aoyleyeyim sahayahu ben sana yazmadım avukatimusun sen onun
kadın kadin😂 ben yokmuşum gibi bi kavga edin hele nasıl ediyorlar acaba 😂beyler BAYAN var
lutfen 😀
Ben bi tek Fenerbahçe yi tutuyorumEe uzat demedim bende burda iki üç grup var birbirini tutanlar laf birine dokununca laf oluyo
Tanımadığın birine neden mesaj atıp para istiyon demek sen adam değilsinki tanımadığın insamdan para istiyon senle ne sohbetim varkiOzman o agzini kapat herkesin zor ani olablr adam sandik istedim dolandiricilik yapmadim hirsizlik yapmadm madem adamsin ozelden mesaji niye atiyorsun?