@despara34 güzel bi maç seç yine tek maç kasa girelim
sen benim yazdığım hiçbirşeye cevap verme lütfen lütfen lütfen.. canım ulkemin canım dilinde söylüyorum sadece 🤗Senlik konu yok atliyorsun hemen rica ediyorum rica please please please birde anlarsan kürtçem var hangi dil aoyleyeyim saha
Aynen +1Valla konunun içine ettiniz helâl olsun
kadin degil BAYANkadın kadin😂 ben yokmuşum gibi bi kavga edin hele nasıl ediyorlar acaba 😂
peki baymayan bay iyyykkk espriye bak 😂😂😂😂🤮🤮😂😂😂kadin degil BAYAN
kibar ol biraz 😀
Yasak herif maç verdim belki @despara gibi adamsjn sandim sen ozelden tel no yazsana konuskalm burdakileri rahatsiz etmeyelmTanımadığın birine neden mesaj atıp para istiyon demek sen adam değilsinki tanımadığın insamdan para istiyon senle ne sohbetim varki
Şu mesajla geldin bitmis konuyu actinNe zaman gelsem gitsem aynı 2 kişi hep başkaları ile tartışma içinde valla bu iki kişi çok problemli
Modum şimdi ben burda bı kişiye etkinlik basládi başlayalı kötü bir söz demedim afedersin lavugun biri çıkıyor dksina mi yazazan diye bu ona ne o zaman bu forumu kapatın ben aktif olmam suç ise kendi konumda sohbet etmek suç ise biz buraya neden geliyor bana bunu bı açıklar mısın @kumarbaz sendeBen bi tek Fenerbahçe yi tutuyorum
+2🤭🤭🤭🤭Aynen +1