lavuk hakeret olmuyor mu neydi o diğeri hakaretten bahseden
Küfür etmesen bile ki ediyorsun, kullandığın kelimeler o kadar tahrik edici ki anlatamam. Belki farkında değilsin ama öyleModum şimdi ben burda bı kişiye etkinlik basládi başlayalı kötü bir söz demedim afedersin lavugun biri çıkıyor dksina mi yazazan diye bu ona ne o zaman bu forumu kapatın ben aktif olmam suç ise kendi konumda sohbet etmek suç ise biz buraya neden geliyor bana bunu bı açıklar mısın @kumarbaz sende
su saatten itibaren ocak disisinpeki baymayan bay iyyykkk espriye bak 😂😂😂😂🤮🤮😂😂😂
Ne yapalım ne emredersin ? Her geldiğimizde aynı kişiler hır gür içinde dile getirmeyelim mi.Şu mesajla geldin bitmis konuyu actin
Ustyne farklu konulara ozel Mesajlara girdin
Konunun icine sictin
Uyucam erken kalkcam diyodun kardrsim tamam uzatmayin yeter daModum şimdi ben burda bı kişiye etkinlik basládi başlayalı kötü bir söz demedim afedersin lavugun biri çıkıyor dksina mi yazazan diye bu ona ne o zaman bu forumu kapatın ben aktif olmam suç ise kendi konumda sohbet etmek suç ise biz buraya neden geliyor bana bunu bı açıklar mısın @kumarbaz sende
sn ye saymak aktiflikmi ? onu ben görsem uyarirdım ama biri uyardı diye laf ediyorsun buralar lazio da benim pilim bitti size bol şans iyi geceler 😅Modum şimdi ben burda bı kişiye etkinlik basládi başlayalı kötü bir söz demedim afedersin lavugun biri çıkıyor dksina mi yazazan diye bu ona ne o zaman bu forumu kapatın ben aktif olmam suç ise kendi konumda sohbet etmek suç ise biz buraya neden geliyor bana bunu bı açıklar mısın @kumarbaz sende
haha sürgün yedik vay anasini😂😂😂su saatten itibaren ocak disisin
Pleasee 😀😀😀😀lavuk hakeret olmuyor mu neydi o diğeri hakaretten bahseden
Lavuk nedir lan kamil bak sana ordada soyledim sabrimi zorlama diye kasiniyorsun cakal herif yanina bulmussun kendin gibi yalak birini birbirinizi yaliyonuzModum şimdi ben burda bı kişiye etkinlik basládi başlayalı kötü bir söz demedim afedersin lavugun biri çıkıyor dksina mi yazazan diye bu ona ne o zaman bu forumu kapatın ben aktif olmam suç ise kendi konumda sohbet etmek suç ise biz buraya neden geliyor bana bunu bı açıklar mısın @kumarbaz sende
oooo maç tuttu bile 😀Arkadaşlar tamam böyle olmaz @Nascimento kardesim sus sende @atmaziya kardesim sende uzatma kusurumuz oldu ise özür dilerim @sailormoon sendende iki kere özür dilerim uzatmayalım maça odaklanalim
tamm kabul ettim özüruArkadaşlar tamam böyle olmaz @Nascimento kardesim sus sende @atmaziya kardesim sende uzatma kusurumuz oldu ise özür dilerim @sailormoon sendende iki kere özür dilerim uzatmayalım maça odaklanalim
o arkadaşla bi kere muhattap oldum daha da olmamKüfür etmesen bile ki ediyorsun, kullandığın kelimeler o kadar tahrik edici ki anlatamam. Belki farkında değilsin ama öyle
Ya ben anlayamıyorum ya sizi ben burda ister snye ister slise isterse 24 saat aktif olurumsn ye saymak aktiflikmi ? onu ben görsem uyarirdım ama biri uyardı diye laf ediyorsun buralar lazio da benim pilim bitti size bol şans iyi geceler 😅
3 lu kombin sağ galibaoooo maç tuttu bile 😀
wonmac noldu bu arada 😀