Wonladımac noldu bu arada 😀
Devam devam 💸💸💸💸💸🤑🤑🤑🤑🤑🤑devam diyoruz
Emirimi yerine getircrksen soylimNe yapalım ne emredersin ? Her geldiğimizde aynı kişiler hır gür içinde dile getirmeyelim mi.
Emirimi yerine getircrksen soylimNe yapalım ne emredersin ? Her geldiğimizde aynı kişiler hır gür içinde dile getirmeyelim mi.
Kime maç verdin? ??? Oraya maç yazmışsın gördüm oynadım sen her maç yazdıpından para mı dileniyon hayırdır.Yasak herif maç verdim belki @despara gibi adamsjn sandim sen ozelden tel no yazsana konuskalm burdakileri rahatsiz etmeyelm
Lavuk günümüz tukcesinde doğuda iyi bı kelimeLavuk nedir lan kamil bak sana ordada soyledim sabrimi zorlama diye kasiniyorsun cakal herif yanina bulmussun kendin gibi yalak birini birbirinizi yaliyonuz
Bol şanslardevam diyoruz
Sende 2 gözüm sende seftali çiçeğim sende papatgam sende sende .....@lazio34 @kumarbaz @fiorino21 @despara34 valla bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama burda çok başı boşluk var ben dışardan bir göz olarak gördüğümü söylüyorum. Maalesef böyle giderse işiniz zor. Allaha emanet olun
Sana mı soracağım hayırdır sen nerden alıyon bu cüreti ? Valla buranın modlarında büyük sabır var size katlanıyorlarEmirimi yerine getircrksen soylim
Huzursuzluk yaratcaksan girme foruma
msj sınırına kısıtlamayı bilerek getirmiyoruz herkes istedigini yazsin diye ama herşeyin bi kurali var flood spama girer hadi dk say o ayrı ama saniye saymak saçmaYa ben anlayamıyorum ya sizi ben burda ister snye ister slise isterse 24 saat aktif olurum
Modum o küfür değil kiKüfür etmesen bile ki ediyorsun, kullandığın kelimeler o kadar tahrik edici ki anlatamam. Belki farkında değilsin ama öyle
Taviz abı taciz değilRahmetli ünal beyin kullandığı bir kelime vardi maraba diye harbiden bura maraba dolu cok taviz vermisler millete