Geri vites TM kardesim sen haklısın böyle konuşarak bı yere varmaz ben haksiLimi kabul ediyorumBenim sorunum yok kendi kendine sorun yaratmaya calisiyon
Geri vites TM kardesim sen haklısın böyle konuşarak bı yere varmaz ben haksiLimi kabul ediyorumBenim sorunum yok kendi kendine sorun yaratmaya calisiyon
Yes womeniadelimi almistik
iadeli taahhutluiadelimi almistik
İyi gecelerhadi kaçtım iyi geceler
puludu iyice salyaladikmiydi l😂😂 yok yok ben uyuyayım baya igrwncim bugun😂iadeli taahhutlu
Konuştuğun adamı tanısan geri vites falan yazmazsınGeri vites TM kardesim sen haklısın böyle konuşarak bı yere varmaz ben haksiLimi kabul ediyorum
Tanımama gerek yok kardeş biz isimlere takilmiyoruz yada mevkilereKonuştuğun adamı tanısan geri vites falan yazmazsın
Bol şanslarınat ettim bunu getirecegim
Bu basket 2 kez yatirdi yaınat ettim bunu getirecegim
Sen yoksun bugün tartışmada😄😄😄Forum tarihinin en uzun tartışması olabilir 2 saat sürdü 😂
Bende isim yada mevki demedim zaten gereksiz kelimeler kullanıyorsun uyandırayım dedimTanımama gerek yok kardeş biz isimlere takilmiyoruz yada mevkilere
Gelirse son olsun lütfen olurmu müdürümınat ettim bunu getirecegim
Çalar saatim var kardeş😄😄Bende isim yada mevki demedim zaten gereksiz kelimeler kullanıyorsun uyandırayım dedim
Pist kavga edek miForum tarihinin en uzun tartışması olabilir 2 saat sürdü 😂
9-5ınat ettim bunu getirecegim