Biride etkinlik yokmu çekiliş yokmu diye k9nu açmışsus artık akşamdan beri
Biride etkinlik yokmu çekiliş yokmu diye k9nu açmışsus artık akşamdan beri
hangi siteden oynuyorsun???beyler benim sitede şuan çok maç yok az parayı cogaltiyyim başka yere aticam maç yok arkadaş canlida
Bana mı o lafın eğer banaysa önce yaptıklarımı takip et sonra ağzını açıp yorum yapBiride etkinlik yokmu çekiliş yokmu diye k9nu açmış![]()
Yakında mendil acan olursa şaşırmaBiride etkinlik yokmu çekiliş yokmu diye k9nu açmış![]()
haha ben değilim 😂😂😂😂😂Biride etkinlik yokmu çekiliş yokmu diye k9nu açmış![]()
Bakmadim bile kim olduguna . Sana mi sorcam zubuk agzimi ac8p acmayacagimaBana mı o lafın eğer banaysa önce yaptıklarımı takip et sonra ağzını açıp yorum yap
kolaybettim şuanhangi siteden oynuyorsun???
Önce sana mı onu öğren ondan sonra yorum yapBana mı o lafın eğer banaysa önce yaptıklarımı takip et sonra ağzını açıp yorum yap
Açarlar açarlar.. bonushood temizlenigo yavaş yavasYakında mendil acan olursa şaşırma
Bundan sanane yani etkinlik yaptığımda ağlamasını biliyorsun şimdi nolduBakmadim bile kim olduguna . Sana mi sorcam zubuk agzimi ac8p acmayacagima
Konuyu açan bendimÖnce sana mı onu öğren ondan sonra yorum yap
Bana mı o lafın eğer banaysa önce yaptıklarımı takip et sonra ağzını açıp yorum yap
Mendil veriym miKonuyu açan bendim
Rahatsız mı edildiniz? Modunuz burada 🔥sus artık akşamdan beri
Bilen biliyorönceden ne yaptın
Şu söylediğine nasıl inanırsın.. senin etkinlik yaptığını hiç görmedim.. her etkinlikte mesaj sınırlamasını kaldırın lütfen diyen eleman olarak hatırlıyorum seniBundan sanane yani etkinlik yaptığımda ağlamasını biliyorsun şimdi noldu
prizmaya yolla bencekolaybettim şuan
Modum kokusunu alıyor işini hakkıyla yapan mod 👍💪Rahatsız mı edildiniz? Modunuz burada 🔥