Rolling - Veysi1923

Veysi1923

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Cedi osman 10.5 üst
Demar derozan 19.5 üst
Miami heat toronto raptors her periyot 45.5 üst en az sayi çeyrek toplamı
Oynuyanlara bol şans

lazio34

Guest
@Veysi1923 bu adam pardon adam dedim bu namussuz bir baska forumda dolandirmadigi insan kalmadi onlardan biriside benim. Insanlarin iyi niyetini suistimal eden bir veledi zinadır it boka tövbe etmez adminler kimse kimseyi kandirmasin birde burda ukala ukala dolandirgi insanlari kucumseyip dalga geciyor dolandirici oldugunu acik secik soyluyor . Ya bu namussuzu banlarsiniz yada benim hesabimi kapatin suresiz bir sekilde. @kumarbaz @lazio34
Hatasının farkında kendisiyle görüştük o defteri kapatıp rafa kaldırdığını belirtti. Şuan için forumumuzda bir yanlış hareketi bulunmamakta.

MemphisDepay

◄◄◄◄Başçavuş►►►►
Onaylı Üye
Hatasının farkında kendisiyle görüştük o defteri kapatıp rafa kaldırdığını belirtti. Şuan için forumumuzda bir yanlış hareketi bulunmamakta.
Hatasının farkında da ondan burda gevsek gevsek konusuyor degilmi yarin birgun burayada bulasacak bunu sizde biliyorsunuz kaldiki bu adam dolandirici yani kac kisinin hakkını yemis uye oldugu an banlamaniz gerekmekte neyse fazla soze gerek yok bu dolandirici burdaysa ben yokum hesabimi kapatin

Sadow44

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Hatasının farkında da ondan burda gevsek gevsek konusuyor degilmi yarin birgun burayada bulasacak bunu sizde biliyorsunuz kaldiki bu adam dolandirici yani kac kisinin hakkını yemis uye oldugu an banlamaniz gerekmekte neyse fazla soze gerek yok bu dolandirici burdaysa ben yokum hesabimi kapatin
Salı verin küçük enişteyi

DAYI

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Üyenin geçmişte başka forumda bi yanlışı olmuş olabilir ama şu anda bu forumda bi yanlışı görülmemiş neye göre banlanıcak ?

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Memphos ben kimseyi savunmuyorum davanda haklisin güzel kardeşim. Adam dolandiriciydi vs vs vs. Hasan yani capslock da dolandırıcı idi veysi ne yapıyorsa aynisini yapıyordu hood a geri geldi biraz para dagitti eski dolandırıcı forum hoodu oldu yani ne olmuş oldu gecmiste yaptıkları unutuldu. Buradada veysiyr 1 sans vermişler seni dolandirirsa gelir dersin bu insana siz göz yumdunuz.

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
O zaman şöyle oluyo bu arkadaş burda birini dolandirirsa bunu bilipte banlamayan arkadaşlar yaptığı suca ortak olmuş olur öyle oluo herhalde

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Veysi bana söz verdi, inandık. Bir problem yaratmadı, yaratmayacağına inanıyorum.
Kimsenin isteğine göre keyfi ban diye bir şey yok.
Tabi sen iyi bilirsin ban at dien yok yarın bigun sözünden cayar aynı şey olursa geçmiş olsun

DAYI

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Tabi sen iyi bilirsin ban at dien yok yarın bigun sözünden cayar aynı şey olursa geçmiş olsun
Üyenin geçmişini bilen biliyor bunu bile bile başkası dolandırılırsa veysinin anlından öperim bu kadar enayi varken veysnin yaptığı suç olmaz :)

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Üyenin geçmişini bilen biliyor bunu bile bile başkası dolandırılırsa veysinin anlından öperim bu kadar enayi varken veysnin yaptığı suç olmaz :)
Orası öyle tabi ama dolandirilan çıkarsa o zaman ortalık karışır