Valla kanka dediğim gibi oda onun salaklığı olurOrası öyle tabi ama dolandirilan çıkarsa o zaman ortalık karışır
Valla kanka dediğim gibi oda onun salaklığı olurOrası öyle tabi ama dolandirilan çıkarsa o zaman ortalık karışır
Inş bekleyip gorecez kardeşimAma veysi böyle bir şey yapmaz artık.
Hem adama diyorsun hemde uzerine alinma diyorsin 😅😅😅Bu veysi adını gördüm de eskiden bi çakal veysi önkol vardi o aklıma geldi @Veysi1923 gardas sen k.b üstüne alınma sakin o godoş önkol olana dedim.
Bahsettiği kişiler aynı kişi miHem adama diyorsun hemde uzerine alinma diyorsin 😅😅😅
Malesef😅Bahsettiği kişiler aynı kişi mi
Yok artık ya😅😅😅Malesef😅
Artik var 😅Yok artık ya😅😅😅
Hangi adam bu adam o adam mi waayyy be nasrettin hocanın ye kurkum ye levent kircanin bi kaç replikleri aklıma geldi. Demek Türkiye de herşey olur dedirten bi olay daha haaa..Hem adama diyorsun hemde uzerine alinma diyorsin 😅😅😅
Foruma hoş geldin veysi ne veysiymissin yemin ederim para isteyen hangi veysi olursa adından kaybeder artık kimse kbakmasinArtik var 😅
Demek bilmiyordunHangi adam bu adam o adam mi waayyy be nasrettin hocanın ye kurkum ye levent kircanin bi kaç replikleri aklıma geldi. Demek Türkiye de herşey olur dedirten bi olay daha haaa..
Veysi forum alemlerinin meşhur adami ama o artik tovbeliForuma hoş geldin veysi ne veysiymissin yemin ederim para isteyen hangi veysi olursa adından kaybeder artık kimse kbakmasin
O adam bu adam 😅@Boss94 osman bu adam o adamsa sorun değil adam dolandırıcılıkta çığır açmıştı üstüne almaz o bu yılın emmy ödüllerini alacak 😁😁
Benim gozum korktu valla kardeşimVeysi forum alemlerinin meşhur adami ama o artik tovbeli
Ne bileyim o veysi çok maharetiydi aynı bukelemun gibi renkten renge giriyordu. Acaba hacca gidip tövbe mi etti 😂😂😁😁🤭🤭Demek bilmiyordun
Kamu spotuBenim gozum korktu valla kardeşim
Desene adama karşı mahcup oldum nasıl hatamı telafi edecem acaba 🤔🤔🤔 ama neyse burası türkiye sabaha bunu da unuturlar 😁😁O adam bu adam 😅
Ula osman ula osman neşen yerinde maşallah bak veysi deyip geçme adam olmadı beleş moral dağıtıyor. Allah mutluluğunu daim etsin ben kaçar iyi geceler cümleten 😉Kamu spotu
Veysilerden uzak durun 😅😅😅
Yapmayacağım dedi adam yapmaz daha burdaki modlara söz verdi ne zamandır burda daha birseyi çıkmadı