Selamın Aleyküm

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-02-00-22-55.png
    Screenshot_2019-12-02-00-22-55.png
    328.2 KB · Görüntüleme: 28

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Burası ayrı bir forum herkes beni bilir sevenim Çok ben de herkezi çok seviyorum elimden geldiği kadar yardım ediyorum ama bonushood adı duymak istemiyorum şikayet ediyorsunuz ama yaşı bizden büyük üyeler var küfürlü konuşmak argo kelime kullanmak yakışmaz bize birçok kez uyardım ben kimsenin adamı değilim yapmam gerekeni yaptım sadece @lossday sende kusura bakma
estafurallah abi saygım sonsuz benim üzüldügüm nokta su evet küfür etmiş olabilirim banlayabilirsiniz sorun degil ama burdaki attıgım mesaj KuponBaz tarafından bonushooda iletilmiş sizce bu etik mi . Aile içindeki bir sorun dısarıya cıkarılır mı

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
estafurallah abi saygım sonsuz benim üzüldügüm nokta su evet küfür etmiş olabilirim banlayabilirsiniz sorun degil ama burdaki attıgım mesaj KuponBaz tarafından bonushooda iletilmiş sizce bu etik mi . Aile içindeki bir sorun dısarıya cıkarılır mı
Kime yaziyorsun suan onada bak 😅

Bonushane

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Moderatör
Hayır estağfurullah girip kendileri görmüş bana söylediler

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Hayır estağfurullah girip kendileri görmüş bana söylediler
bilmmiyorum bana öyle denildi . Gercekten sizi seviyorum ama dogru olmadıgına da inanmak istiyorum . bu konu burada kapanabilir mi .

Ben herkesden özür diliyorum hata yaptıysam KuponBaz benim evimdir artık .

martingale

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Evinize hoş geldiniz. bahsettiğiniz konuya bakayım dedim Robin Hood boş yere kasıntılı davranmış. Bizden gelip yardım istediğinde tanışmıştık çok kibar davranıyordu ama bu şekilde kendi üyelerine yargısız infaz yapması doğru değil.