Çıldırıyorum hood a bak ya 😅😅Şu müptezelin adını söyleme ayarlarım kaçıyor😀
Çıldırıyorum hood a bak ya 😅😅Şu müptezelin adını söyleme ayarlarım kaçıyor😀
Aynen banada attılar üstümden bı ağırlık kalkmış gibi hissediyorumVerdiler kalıcı olarak 😀
estafurallah abi saygım sonsuz benim üzüldügüm nokta su evet küfür etmiş olabilirim banlayabilirsiniz sorun degil ama burdaki attıgım mesaj KuponBaz tarafından bonushooda iletilmiş sizce bu etik mi . Aile içindeki bir sorun dısarıya cıkarılır mıBurası ayrı bir forum herkes beni bilir sevenim Çok ben de herkezi çok seviyorum elimden geldiği kadar yardım ediyorum ama bonushood adı duymak istemiyorum şikayet ediyorsunuz ama yaşı bizden büyük üyeler var küfürlü konuşmak argo kelime kullanmak yakışmaz bize birçok kez uyardım ben kimsenin adamı değilim yapmam gerekeni yaptım sadece @lossday sende kusura bakma
Kime yaziyorsun suan onada bak 😅estafurallah abi saygım sonsuz benim üzüldügüm nokta su evet küfür etmiş olabilirim banlayabilirsiniz sorun degil ama burdaki attıgım mesaj KuponBaz tarafından bonushooda iletilmiş sizce bu etik mi . Aile içindeki bir sorun dısarıya cıkarılır mı
Hiç sıkıntı yok biz haksızlığa baş kaldırdık kimseyi dolandırmadık küfür etmedikAynen banada attılar üstümden bı ağırlık kalkmış gibi hissediyorum
he ya yanlıs olmusKime yaziyorsun suan onada bak 😅
Adami adama şikayet ediyon yapma yanariz 😅he ya yanlıs olmus![]()
saglık olsunhe ya yanlıs olmus![]()
Hayır estağfurullah girip kendileri görmüş bana söyledilerestafurallah abi saygım sonsuz benim üzüldügüm nokta su evet küfür etmiş olabilirim banlayabilirsiniz sorun degil ama burdaki attıgım mesaj KuponBaz tarafından bonushooda iletilmiş sizce bu etik mi . Aile içindeki bir sorun dısarıya cıkarılır mı
haksız mıyım senceAdami adama şikayet ediyon yapma yanariz 😅
bilmmiyorum bana öyle denildi . Gercekten sizi seviyorum ama dogru olmadıgına da inanmak istiyorum . bu konu burada kapanabilir mi .Hayır estağfurullah girip kendileri görmüş bana söylediler
KuponBaz sen soylediysen çıkıp burda vurulmasi gereken bi adam vardi onuda ben vurdum de tatar ramazan gibi konu kapansin 😅 adam icerlemis bu duruma bakHayır estağfurullah girip kendileri görmüş bana söylediler
Haklı haksız değil sadece söyledim sana kardesim küfür etmen mantıklı degilhaksız mıyım sence
Aynen adamın gönlünü alın oda bizim canımız ciğerimizKuponBaz sen soylediysen çıkıp burda vurulmasi gereken bi adam vardi onuda ben vurdum de tatar ramazan gibi konu kapansin 😅 adam icerlemis bu duruma bak
Haklının yanındayım haksıza düşmanım 🙏KuponBaz sen soylediysen çıkıp burda vurulmasi gereken bi adam vardi onuda ben vurdum de tatar ramazan gibi konu kapansin 😅 adam icerlemis bu duruma bak
Buranın gece tayfası kimm