Sohbet edelim biraz🙂🙂

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
Hemde 2 günmu pardonda burda herkez küfür ediyor 1 gün ban atıyorsunuz bu arkadasa 2 gün. ? Ya bunasil bi adalet gülüyorum sadece. :)
Şimdi o konuya gelelim küfür edildiği an istinasız ban sebebidir ve buyrun meydan özgürlük var kimse kimseye küfür ettirmem edenede gereken yapılır.Heee yapilmadimi gek o vakit bana hsp sor kardeş.burda kardeşce neler paylaşırız neler daha güzel yaparız prensibinde el ele gönül gönule birlik beraberlik içinde takikalim derdimiz sadece o

Scoobyd0o

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Şimdi o konuya gelelim küfür edildiği an istinasız ban sebebidir ve buyrun meydan özgürlük var kimse kimseye küfür ettirmem edenede gereken yapılır.Heee yapilmadimi gek o vakit bana hsp sor kardeş.burda kardeşce neler paylaşırız neler daha güzel yaparız prensibinde el ele gönül gönule birlik beraberlik içinde takikalim derdimiz sadece o
Var mı kupon bugün

ISYANKAR

" Güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır. "
Onaylı Üye
Tamam bu seferlik uyari yapsaydiniz hemen ban nedir hemde 2 gun. !