Ben zaloğlu rüstem halo44 😄Sen kimsin ?
Ben zaloğlu rüstem halo44 😄Sen kimsin ?
Halo sen misinBen zaloğlu rüstem halo44 😄
Şimdi o konuya gelelim küfür edildiği an istinasız ban sebebidir ve buyrun meydan özgürlük var kimse kimseye küfür ettirmem edenede gereken yapılır.Heee yapilmadimi gek o vakit bana hsp sor kardeş.burda kardeşce neler paylaşırız neler daha güzel yaparız prensibinde el ele gönül gönule birlik beraberlik içinde takikalim derdimiz sadece oHemde 2 günmu pardonda burda herkez küfür ediyor 1 gün ban atıyorsunuz bu arkadasa 2 gün. ? Ya bunasil bi adalet gülüyorum sadece.![]()
Var mı kupon bugünŞimdi o konuya gelelim küfür edildiği an istinasız ban sebebidir ve buyrun meydan özgürlük var kimse kimseye küfür ettirmem edenede gereken yapılır.Heee yapilmadimi gek o vakit bana hsp sor kardeş.burda kardeşce neler paylaşırız neler daha güzel yaparız prensibinde el ele gönül gönule birlik beraberlik içinde takikalim derdimiz sadece o
başlarız birazdanVar mı kupon bugün
Hadi despera başlayalım yabaşlarız birazdan
deste deste para sayalim 🙂Hadi despera başlayalım ya
Benim ya dün ki ifşa dan hatırlamadın mi buradan da paylasmistimHalo sen misin![]()
Tamam bu seferlik uyari yapsaydiniz hemen ban nedir hemde 2 gun. !Şimdi o konuya gelelim küfür edildiği an istinasız ban sebebidir ve buyrun meydan özgürlük var kimse kimseye küfür ettirmem edenede gereken yapılır.Heee yapilmadimi gek o vakit bana hsp sor kardeş.burda kardeşce neler paylaşırız neler daha güzel yaparız prensibinde el ele gönül gönule birlik beraberlik içinde takikalim derdimiz sadece o
Yok dikkat etmedimBenim ya dün ki ifşa dan hatırlamadın mi buradan da paylasmistim
kurallar değişti 🙂Tamam bu seferlik uyari yapsaydiniz hemen ban nedir hemde 2 gun. !
Vallahi ben bi duyuru duymadim.kurallar değişti 🙂
😊 küfüre af yok . diyelimVallahi ben bi duyuru duymadim.![]()
Hedefi küçük tutalım bugün biraz bir kaç arkadaş şans parası alsın en azından yarın için uygunsa egerkafa ayarlarımı düzene sokayım hemen gelecem
Konuşmana dikkat et grsrzYok dikkat etmedim![]()
Ne yapayım olum kötüyüm işte iyiyim mi yazayım![]()
50/50/50 ismin bunamı denkKonuşmana dikkat et grsrz
Arkadaş küfür etmemis anlamiyormusunuz uyari yapilsaydi bu seferlik 2 günlük ban nedir ? Allah aşkına.😊 küfüre af yok . diyelim
Yaw yok admin sende ne ettin hem ingilizce hemde rakamla yazdım aklıma öyle esmisti😎50/50/50 ismin bunamı denk