Etkinlik yapanda yokYarınki ankara yarış bülteni var daha
Etkinlik yapanda yokYarınki ankara yarış bülteni var daha
hamam böceği bulur gene kendimize meskale buluruz rahat ol@despara34 bülten bitti![]()
pazar günü altılı yapsak miYarınki ankara yarış bülteni var daha
Valla yapalım abi ne zamandır oynamadım heyecan olurpazar günü altılı yapsak mi
Ben onu oynamayı bilmiyorumpazar günü altılı yapsak mi
Eyvallah başkan seviliyorsunBrooo hamdolsun iyilik sağlık dolandırıcılarla uğraşıyorum. Içimden dedim faris denen bi gardas vardi diye geçti hooppp konunu gördüm 😉
Müdürüm benim üslup bana söyler misiniz ya o mod olacak arkadaş açıklama yapıyor diyor ki her yerde sorun cikrtiyon diyor bu foruma ilk geldiğimde hak dediniz hukuk dediniz hksiklik yok dediniz ama bakıyorum benim yazdığım mesajları siz carpitiyonuz ben en yakın örneği vereyim size senin en son rolling denememde bir tanesi gelmiş benim mesaj yazmama karışıyor ister ben saniye yazar ister dk yazarım demi burdan bana şunun açıklamasını yap @despara34 kardesim ödül varken bakıyorum adamlar her konuda sarca oluyo du mesela ben etkinlik yaparken burda mesaj kasmak için bazı kişiler saniyesine yazarken benim konuma o zaman ses yok ödül almak için şimdi ban ses var ben bunun ne demek olduğunu size söylerim haksızlık o yazanlar ödülü alınca bakiyom slm bile vermez oldular @KuponBaz kardesim sen bana dedin menfaat için yapma dedin TM dedim ama burda haklı benim neden ban yedimŞimdi hiç bir arkadaşımız kimseyi sebepsiz yere ban atmaz burada 24 saatin 15 18 saat aralığında bir emek veriliyor ve bu emeğe saygıyi emek veren kardeşlerimiz hakediyor. Lunapark anlamını çözemedim ve hdmbjk kullandığı üslup sonucu 2 gün cezalı
Ben üslup olarak o.moda saygısızlık yazmadım eğer o yazdimi üslup bozuk olarak kabul ediyorsanız diyecek bir şeyim yok sizden ricam herkese aynı taviz versinlerBen bu konuda artık tartışma istemedigim gibi üslup ve kelimelerimizi kırıcı olmadan yapıcı olarak çözelim her türlü sorununmuzu
Kesinlikle uygunsuz bir üslup bunu bana savunmaBen üslup olarak o.moda saygısızlık yazmadım eğer o yazdimi üslup bozuk olarak kabul ediyorsanız diyecek bir şeyim yok sizden ricam herkese aynı taviz versinler
Müdürüm benim içinde bu olay burda kapandı açık konuşmak istiyorum senin adamligin yeter dusuncenede saygilirimBen bu konuda artık tartışma istemedigim gibi üslup ve kelimelerimizi kırıcı olmadan yapıcı olarak çözelim her türlü sorununmuzu