Sohbet edelim biraz🙂🙂

Scoobyd0o

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Hadi kim yapıyor kupon

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Şimdi hiç bir arkadaşımız kimseyi sebepsiz yere ban atmaz burada 24 saatin 15 18 saat aralığında bir emek veriliyor ve bu emeğe saygıyi emek veren kardeşlerimiz hakediyor. Lunapark anlamını çözemedim ve hdmbjk kullandığı üslup sonucu 2 gün cezalı
Müdürüm benim üslup bana söyler misiniz ya o mod olacak arkadaş açıklama yapıyor diyor ki her yerde sorun cikrtiyon diyor bu foruma ilk geldiğimde hak dediniz hukuk dediniz hksiklik yok dediniz ama bakıyorum benim yazdığım mesajları siz carpitiyonuz ben en yakın örneği vereyim size senin en son rolling denememde bir tanesi gelmiş benim mesaj yazmama karışıyor ister ben saniye yazar ister dk yazarım demi burdan bana şunun açıklamasını yap @despara34 kardesim ödül varken bakıyorum adamlar her konuda sarca oluyo du mesela ben etkinlik yaparken burda mesaj kasmak için bazı kişiler saniyesine yazarken benim konuma o zaman ses yok ödül almak için şimdi ban ses var ben bunun ne demek olduğunu size söylerim haksızlık o yazanlar ödülü alınca bakiyom slm bile vermez oldular @KuponBaz kardesim sen bana dedin menfaat için yapma dedin TM dedim ama burda haklı benim neden ban yedim

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
@despara34 yeni baktım o mesaj sayısı çoğaltan arkadaslara ödül almak için saniyede yazanlara onlarla benim aramda 5.000 mesaj fark vardı ama şimdi ben onderim mesajda bu demek oluyor ki ödül için alınca gitmişler TM bende yazıyorum dk Sina yazmiyom demiyom ama onlar yazınca haklı ben niye haksız onlar yazınca kimse modlardan ses çıkarmıyor am ben yazınca cikiyo biraz şeffaf olalım o gün adam gelmiş mesajıma karışmış lafım bile yokken ben haksız oldum

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
şimdi güzel kardeşim benim senin sahsinla alakalı bir problemim yok önce bunu belirteyim çok dolu olduğun belli sen istersen bir konuya çok yazıda yazarsın az yazıda bu ayrı bir konu bunu ayriyeten ele alırız

Guest
konuyu kilit atıyorum karışıklık olmasin diye yazmaya devam edeceğim

Guest
Sen burada benden eskisin emeğin çaban olmuştur buna saygı duyuyorum lâkin burası bir forum sitesi ve burda son 1 aydır çok yoğun emekler verilerek güzel paylaşımlar yapılıyor ve burdaki amaç paylaşma adına iyi ve güzel olan ne varsa yasayalım yaşatalım

Guest
site içerisinde tartışma küfür ve hakarete kesinlikle taviz vermeyeceğim ama sende bu konuda biraz tez canlı sin daha evvelde yasadiklarinmalum ve eski ve sevilmen sebebiyle göz yumuldu ama doğru değildi. Hiç bir arkadaşımız burdaki mod veya admin e hakaret etme luksu yoktur buna müsaadenizde yoktur.Bir sıkıntı problem olunca bana kim ulaşırsa ulaşsın hep ilgilendim ilgilenirimde

Guest
Burda bir emek var normal mesai saatleri üstünde çalışma saati uyguluyoruz ve bu konuda arkadaşlarımızın da kusuru hatası olabilir hepimiz insaniz sende bende aynıyiz yaradılış olarak

Guest
Artık sadece rica ediyorum iyi olan güzel olan ne varsa onun yanında olalım itismek dalaşmakla biz iyi olan güzel olan ne varsa hayat paylaşınca güzel felsefesini taşıyamayız yasatamayiz

Guest
Ben bu konuda artık tartışma istemedigim gibi üslup ve kelimelerimizi kırıcı olmadan yapıcı olarak çözelim her türlü sorununmuzu

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ben bu konuda artık tartışma istemedigim gibi üslup ve kelimelerimizi kırıcı olmadan yapıcı olarak çözelim her türlü sorununmuzu
Ben üslup olarak o.moda saygısızlık yazmadım eğer o yazdimi üslup bozuk olarak kabul ediyorsanız diyecek bir şeyim yok sizden ricam herkese aynı taviz versinler

Guest
Ben üslup olarak o.moda saygısızlık yazmadım eğer o yazdimi üslup bozuk olarak kabul ediyorsanız diyecek bir şeyim yok sizden ricam herkese aynı taviz versinler
Kesinlikle uygunsuz bir üslup bunu bana savunma

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Müdürüm benim içinde bu olay burda kapandı açık konuşmak istiyorum senin adamligin yeter dusuncenede saygilirim

Guest
herkes hata yapar önemli olan hatayı kabullenmektir