Sağol dostumBu arada başın sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesin
Sen nasıl istesenKonu uzamasin daha fazla arkadaşlar buyutulcek birşey değil
basin sagolsun scoobySağol dostum
Dostlar sağolsun
Ben hep diyorum 20 tl için yapmayın bunu yapılacak insan da var ama @Scoobyd0o karşındaki kazancının yarısını dağıtmaya çalışan arkadaştan bahsediyoruz kimse çekilmesin mücadeleye devam. @Scoobyd0o kurabiyeler ini özledik yakın zamanda inşallah toparlarsın inşallahBen ozur dilerim abi kusura bakma sende ne desen haklisin sabredemedim yapmamam gerekirdi pismanim buradan cekilmesi gereken varsa o da benim
Pismanim yapmamam gerekirdiBen hep diyorum 20 tl için yapmayın bunu yapılacak insan da var ama @Scoobyd0o karşındaki kazancının yarısını dağıtmaya çalışan arkadaştan bahsediyoruz kimse çekilmesin mücadeleye devam. @Scoobyd0o kurabiyeler ini özledik yakın zamanda inşallah toparlarsın inşallah
Doğru dioolur ınsnalık halı boşverın unutjun gıtsın
Hata bende bu seferolur ınsnalık halı boşverın unutjun gıtsın
Hatasız kul mu var kardeşimHata bende bu sefer
Önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkPismanim yapmamam gerekirdi![]()
Orası oyle ama abi yemin ederim utanıyorumHatasız kul mu var kardeşim
Ben bitek sana guveniom kankiyanı neyse para veerceksen bırıne guven gelmedgınde hemen kacmış gıbı davranma evet 20 tl aılıp gelmeyecekolanda var ama artık nasıp guvenecksınız bıraz bırılerıne
Kank sen oralardamisin aramızda öyle birşey söz konusu bile olamazvalla guvensen nolcak sana bıker 20 vercem dedım vermedım mallıgıma hırsla bahıs yaptım ama artık noktayı koydum emın ol parayla oynamak devrı bıttı ayın 15 ınde avans alcam o mzan parasız kalmıcam artık
Basin saqolsun MEKANI CENNET OLSUN brom🙏🙏Selamünaleyküm hakkında konu açılmış alakalı olarak ilgili kişiye açıklama yaptım böyle birşey olacağını tahmin ediyordum lakin insanın başına ne geleceği belli olmuyor hata benim bir keresinde de etkinlikten kazandığım tutarla roll yapicam demistim 1-2 saat aktif olmadığım için arkamdan atıp tutulmuştu ozaman ders almamıştım.Magdur ettiğim kardeşim haklı olabilir lakin fırsat bulduğum sürede kendisine ve bir yetkiliye durumumu izah etmiştim şuan 20 tl için düştüğüm bu durumdan fazlası ile utanıyorum sanırım artık buradan geri çekilme vakti geldi
İlgili kişiye belirttiğim tarihte ödemesi fazlası ile yapılacak herkese hayırlı akşamlar.
Varsa hakkım helal olsun
oylede soz verıp vermeyıncede ayıp oluyor kardesım bu bahıs olmasa bunlar hıcbırı olmaz emın ol hırsla oynuyouruz hp daha fazlaKank sen oralardamisin aramızda öyle birşey söz konusu bile olamaz
Sewiliosunoylede soz verıp vermeyıncede ayıp oluyor kardesım bu bahıs olmasa bunlar hıcbırı olmaz emın ol hırsla oynuyouruz hp daha fazla