SUKUBİ KURAYELERİ FIRINDA 🍪

Scoobyd0o

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Konu uzamasin daha fazla arkadaşlar buyutulcek birşey değil

Fatalblowx

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ben ozur dilerim abi kusura bakma sende ne desen haklisin sabredemedim yapmamam gerekirdi pismanim buradan cekilmesi gereken varsa o da benim
Ben hep diyorum 20 tl için yapmayın bunu yapılacak insan da var ama @Scoobyd0o karşındaki kazancının yarısını dağıtmaya çalışan arkadaştan bahsediyoruz kimse çekilmesin mücadeleye devam. @Scoobyd0o kurabiyeler ini özledik yakın zamanda inşallah toparlarsın inşallah

Burak5678

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ben hep diyorum 20 tl için yapmayın bunu yapılacak insan da var ama @Scoobyd0o karşındaki kazancının yarısını dağıtmaya çalışan arkadaştan bahsediyoruz kimse çekilmesin mücadeleye devam. @Scoobyd0o kurabiyeler ini özledik yakın zamanda inşallah toparlarsın inşallah
Pismanim yapmamam gerekirdi :(

terry50

Guest
yanı neyse para veerceksen bırıne guven gelmedgınde hemen kacmış gıbı davranma evet 20 tl aılıp gelmeyecekolanda var ama artık nasıp guvenecksınız bıraz bırılerıne

terry50

Guest
valla guvensen nolcak sana bıker 20 vercem dedım vermedım mallıgıma hırsla bahıs yaptım ama artık noktayı koydum emın ol parayla oynamak devrı bıttı ayın 15 ınde avans alcam o mzan parasız kalmıcam artık

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
valla guvensen nolcak sana bıker 20 vercem dedım vermedım mallıgıma hırsla bahıs yaptım ama artık noktayı koydum emın ol parayla oynamak devrı bıttı ayın 15 ınde avans alcam o mzan parasız kalmıcam artık
Kank sen oralardamisin aramızda öyle birşey söz konusu bile olamaz

Arananadam52

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Selamünaleyküm hakkında konu açılmış alakalı olarak ilgili kişiye açıklama yaptım böyle birşey olacağını tahmin ediyordum lakin insanın başına ne geleceği belli olmuyor hata benim bir keresinde de etkinlikten kazandığım tutarla roll yapicam demistim 1-2 saat aktif olmadığım için arkamdan atıp tutulmuştu ozaman ders almamıştım.Magdur ettiğim kardeşim haklı olabilir lakin fırsat bulduğum sürede kendisine ve bir yetkiliye durumumu izah etmiştim şuan 20 tl için düştüğüm bu durumdan fazlası ile utanıyorum sanırım artık buradan geri çekilme vakti geldi
İlgili kişiye belirttiğim tarihte ödemesi fazlası ile yapılacak herkese hayırlı akşamlar.
Varsa hakkım helal olsun
Basin saqolsun MEKANI CENNET OLSUN brom🙏🙏