aleykümselam Allah rahmet eylesinS.a arkadaşlar eniştem vefaat etti bir kaç gün daha aktif olamiycagim farklı şeyler dusunulmesin
Duanızı beklerim
aleykümselam Allah rahmet eylesinS.a arkadaşlar eniştem vefaat etti bir kaç gün daha aktif olamiycagim farklı şeyler dusunulmesin
Duanızı beklerim
Başınız sağolsunS.a arkadaşlar eniştem vefaat etti bir kaç gün daha aktif olamiycagim farklı şeyler dusunulmesin
Duanızı beklerim
başın sağ olsun kardeşimS.a arkadaşlar eniştem vefaat etti bir kaç gün daha aktif olamiycagim farklı şeyler dusunulmesin
Duanızı beklerim
Allah rahmet eylesinS.a arkadaşlar eniştem vefaat etti bir kaç gün daha aktif olamiycagim farklı şeyler dusunulmesin
Duanızı beklerim
noldu ki@Scoobyd0o cevap vermen icin saat 22:00
Utanılacak bi durum yok dostum insanlık hali herşey başına gelebilir normal yani dert etme 👍Selamünaleyküm hakkında konu açılmış alakalı olarak ilgili kişiye açıklama yaptım böyle birşey olacağını tahmin ediyordum lakin insanın başına ne geleceği belli olmuyor hata benim bir keresinde de etkinlikten kazandığım tutarla roll yapicam demistim 1-2 saat aktif olmadığım için arkamdan atıp tutulmuştu ozaman ders almamıştım.Magdur ettiğim kardeşim haklı olabilir lakin fırsat bulduğum sürede kendisine ve bir yetkiliye durumumu izah etmiştim şuan 20 tl için düştüğüm bu durumdan fazlası ile utanıyorum sanırım artık buradan geri çekilme vakti geldi
İlgili kişiye belirttiğim tarihte ödemesi fazlası ile yapılacak herkese hayırlı akşamlar.
Varsa hakkım helal olsun
Utanılacak bir durum yok konu hakkında bildiklerimi yazmıştım zaten ve insanlarında temkinli olmasını söylemiştim. Tekrar başın sağolsunSelamünaleyküm hakkında konu açılmış alakalı olarak ilgili kişiye açıklama yaptım böyle birşey olacağını tahmin ediyordum lakin insanın başına ne geleceği belli olmuyor hata benim bir keresinde de etkinlikten kazandığım tutarla roll yapicam demistim 1-2 saat aktif olmadığım için arkamdan atıp tutulmuştu ozaman ders almamıştım.Magdur ettiğim kardeşim haklı olabilir lakin fırsat bulduğum sürede kendisine ve bir yetkiliye durumumu izah etmiştim şuan 20 tl için düştüğüm bu durumdan fazlası ile utanıyorum sanırım artık buradan geri çekilme vakti geldi
İlgili kişiye belirttiğim tarihte ödemesi fazlası ile yapılacak herkese hayırlı akşamlar.
Varsa hakkım helal olsun
Utanılacak bi durum yok dostum insanlık hali herşey başına gelebilir normal yani dert etme 👍
Sağolun eksik olmayınUtanılacak bir durum yok konu hakkında bildiklerimi yazmıştım zaten ve insanlarında temkinli olmasını söylemiştim. Tekrar başın sağolsun
Sağolun eksik olburda boyle şeyler normal kımse bılmkyor ne oldgunu bıraz aktıf olmaz hemen kactı
Basın sagulsunSağolun eksik olmayın
@terry50Ne demek istediğini anlamadım
herkez herşeyi soyluyor kardeşim boşver ne oldugunu kımse bılmıyor
Utanılacak birşey yok kardeşim sensiz olmaz buralarSelamünaleyküm hakkında konu açılmış alakalı olarak ilgili kişiye açıklama yaptım böyle birşey olacağını tahmin ediyordum lakin insanın başına ne geleceği belli olmuyor hata benim bir keresinde de etkinlikten kazandığım tutarla roll yapicam demistim 1-2 saat aktif olmadığım için arkamdan atıp tutulmuştu ozaman ders almamıştım.Magdur ettiğim kardeşim haklı olabilir lakin fırsat bulduğum sürede kendisine ve bir yetkiliye durumumu izah etmiştim şuan 20 tl için düştüğüm bu durumdan fazlası ile utanıyorum sanırım artık buradan geri çekilme vakti geldi
Varsa hakkım helal olsun
Bu arada başın sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesinSelamünaleyküm hakkında konu açılmış alakalı olarak ilgili kişiye açıklama yaptım böyle birşey olacağını tahmin ediyordum lakin insanın başına ne geleceği belli olmuyor hata benim bir keresinde de etkinlikten kazandığım tutarla roll yapicam demistim 1-2 saat aktif olmadığım için arkamdan atıp tutulmuştu ozaman ders almamıştım.Magdur ettiğim kardeşim haklı olabilir lakin fırsat bulduğum sürede kendisine ve bir yetkiliye durumumu izah etmiştim şuan 20 tl için düştüğüm bu durumdan fazlası ile utanıyorum sanırım artık buradan geri çekilme vakti geldi
Varsa hakkım helal olsun
Ben ozur dilerim abi kusura bakma sende ne desen haklisin sabredemedim yapmamam gerekirdi pismanim buradan cekilmesi gereken varsa o da benimSelamünaleyküm hakkında konu açılmış alakalı olarak ilgili kişiye açıklama yaptım böyle birşey olacağını tahmin ediyordum lakin insanın başına ne geleceği belli olmuyor hata benim bir keresinde de etkinlikten kazandığım tutarla roll yapicam demistim 1-2 saat aktif olmadığım için arkamdan atıp tutulmuştu ozaman ders almamıştım.Magdur ettiğim kardeşim haklı olabilir lakin fırsat bulduğum sürede kendisine ve bir yetkiliye durumumu izah etmiştim şuan 20 tl için düştüğüm bu durumdan fazlası ile utanıyorum sanırım artık buradan geri çekilme vakti geldi
Varsa hakkım helal olsun