Kanka kimse atmadiki
Kanka kimse atmadiki
Sen nerdesin@xxensar61 pendiktemisin sen uzak deqilmisin bana
Aaa sapıkGörüşürüz canımın içi senle bı yağmurda islanamadik be![]()
Sağolasın modum hayırlı sabahlar iyi uykular Allaha emanetEveet sevgili arkadaşlar bir sorunu daha el birliğiyle çözmüş olmanın sevinciyle aranızdan ayrılıyorum, kendinize iyi bakın görüşmek üzere hayırlı sabahlar
Düşünsene sırılsıklam oluyoruz veAaa sapık
Evde çay varsa hemen bi çarşaf ayarla kendine sar iç ben bizim Trabzonda cok yapardım çaylıkların arasında güzel kafası var)
Uzağız nasıl yakınız@xxensar61 tekirdaq
Yok ban yok zorlama 😂Düşünsene sırılsıklam oluyoruz ve![]()
Bende gazi mahalesi şişli gazi osmanpaşa tarafiSen nerdesin
Sabahların vazgeçilmezitrabzonlu çömezim vardı iyi çocuktu askeriyede sözünün eriydi bi ara bir kuymak yaptı izine cıktı köyden getirdi VARYA 15 kişi daldık koskoca tencerede yaptı 10 dk da tertemiz yaptik
Tamam ya herşeye hayır mkYok ban yok zorlama 😂
Gazi mahallesi he ne ararsan var ordaBende gazi mahalesi şişli gazi osmanpaşa tarafi
Sohbetinize doyum olmuyor ama ben yatım tekrardan tesekur ederim iyi günler BOL kazanlar dilerim.Sabahların vazgeçilmezi)
Gel beklerim@xxensar61 1.30 saatlık yol 😉
Hayırlı sabahlar iyi uykularSohbetinize doyum olmuyor ama ben yatım tekrardan tesekur ederim iyi günler BOL kazanlar dilerim.
Aynen öyle iti çakalı hepsi burda daha dün 2 kişiyi vurdular tabi ben göremedim balkona çıkamıyorum daha dogruusu daha yürüyemiyoruz inşallah 1.2 ay sonra haberlere cıktı o 2 kişiGazi mahallesi he ne ararsan var orda)