kumarbaz
Guest
ee saglammiyim
Yani valla o foruma çok tavim bu sebepten burayi sevmemin sebebi bu burda hep cidden saglam kisikikli adamlar varArkadaşlar bakin ben hoodta setefsizligimde oldu iyiligimde kac defa ben 4 5 kisiye deneme bonusu icin para attigimda oldu yol param yok ise gidicem diyene 10 attigimda oldu o sözde dolandirmayanlqr adamlarin o hallerine göz yumup etkinlikte 20tl kovwliyolardi
Seviyodum seni vallaee saglammiyim
Cok hakli cumleler ama soyleyen yanlis😂Arkadaşlar bakin ben hoodta setefsizligimde oldu iyiligimde kac defa ben 4 5 kisiye deneme bonusu icin para attigimda oldu yol param yok ise gidicem diyene 10 attigimda oldu o sözde dolandirmayanlqr adamlarin o hallerine göz yumup etkinlikte 20tl kovwliyolardi
Buna gülücük atiyosunuz yalansa yalan deyinArkadaşlar bakin ben hoodta setefsizligimde oldu iyiligimde kac defa ben 4 5 kisiye deneme bonusu icin para attigimda oldu yol param yok ise gidicem diyene 10 attigimda oldu o sözde dolandirmayanlqr adamlarin o hallerine göz yumup etkinlikte 20tl kovwliyolardi
beni dolandırmaya çalıştınmı z😀Seviyodum seni valla
Veysi damardan girip bizi dolandırmican dimiYani valla o foruma çok tavim bu sebepten burayi sevmemin sebebi bu burda hep cidden saglam kisikikli adamlar var
Burda daha seni tanimayan çok is yaparsij😂Yani valla o foruma çok tavim bu sebepten burayi sevmemin sebebi bu burda hep cidden saglam kisikikli adamlar var
Sadow?Papara tel ver 20 tl cebinde
Aga hemen ozele geçelim hqhaah saka yaptim banlamayınPapara tel ver 20 tl cebinde
AhhaahhahahahhahahahahahhPapara tel ver 20 tl cebinde
Ayda rahat 500 katkin olurArkadaşlar cidden bu foruma katkimi görüceksiniz
İnanmıyozda inanıyomuşuz gibi yapıyozArkadaşlar cidden bu foruma katkimi görüceksiniz
seni banlamıcağım umarim pişman olmuşsundur.Arkadaşlar cidden bu foruma katkimi görüceksiniz
Mk malı ne katkısı sinirlendirme bni insanlardan para çalıp katkı diyor yaArkadaşlar cidden bu foruma katkimi görüceksiniz
Lan ahahhsajahskakaksjkakaBakın çok ciddiyim ben burda 2 3 aya moderoturluk bile verirsiniz bana
Valla olmasam heer yaptigim taktiği anlatirmiyimseni banlamıcağım umarim pişman olmuşsundur.