Yani inansan yine 20tl calcam eger yalanciysamAga inansan bisey kaybedicenmi
Eger inanmasan yine baska nickle yapcam bkseyler yani inan yahu bisey kaybetmicen
Yani inansan yine 20tl calcam eger yalanciysamAga inansan bisey kaybedicenmi
Hep inanmadınız birkere inanmayi deneyin işteAma inanmasamda kaybetmicem bi de böyle düşün
Ne diyorsunuzHep inanmadınız birkere inanmayi deneyin işte
Hep inanmamışken çarptım bi de inanın öyle tokatlıyım mı diyonHep inanmadınız birkere inanmayi deneyin işte
Mk seni zincire bağlayıp .... Üstüne oturtsalar 20 TL verin bir daha oturim dersinHep inanmadınız birkere inanmayi deneyin işte
Burda baska hesabin var mi dogruyu soyle inanmamiz icinNe diyorsunuz
Kardeş valla girişte papagan gibisiniz demistimya hakliyim galiba bak valla yapmicam diyorum yaparsam allah belami versin ya ne diyim nasil inancan baskaHep inanmamışken çarptım bi de inanın öyle tokatlıyım mı diyon
Valla yok burayıda zaten 3 gün once keşfettimBurda baska hesabin var mi dogruyu soyle inanmamiz icin
Kac kisi dolandirdin burda😂Valla yok burayıda zaten 3 gün once keşfettim
Veysi kusura bakma özür dilerim senin gibi değerli birine böyle konuşmak istemezdim kusura bakma agaKardeş valla girişte papagan gibisiniz demistimya hakliyim galiba bak valla yapmicam diyorum yaparsam allah belami versin ya ne diyim nasil inancan baska
Tek lossdayKac kisi dolandirdin burda😂
Millet güvenir iste 😂Güzel tepkime kastık saolin gulucukler için
Sen yarin kesin ban yersin 😂Arkadaşlar yarın despara beni görünce ban atmasin adamada diyin böyle böyle diye
Tmm kimse banlamicak seni uslu durduğun süreceArkadaşlar yarın despara beni görünce ban atmasin adamada diyin böyle böyle diye
Ben roll konusu acsam onaylanicak değil miTmm kimse banlamicak seni uslu durduğun sürece
Ama cidden profilimdeki dolandirici yazisini kaldırın ciddiyim valla bıraktım