Hadi ordan sende 😂😂ente bente tente😂
hadi oradan seni cılgın😂😂😂😂Hadi ordan sende 😂😂
Sorun o değildi, yatırım yapacak üyeye yok orası kötü yatırma etme yönlendirme yapıyor ama çatır çatır çekim yapıyor sorunsuz. Yani haksız karalama. Sadece Entebet için değil her sponsor büromuz için durum aynı.
897 tl 2 dkda geldi sen nasil kralsin @Entebet destek
Her guzelin bir kusuru vardir @Entebet destek o gece calisan canli destek kalitenize hic yakismiorhizlidir ente 🙂
Bol sansball stade 61.5 alt girdim gelsinn 🙂
adammısın la sen benim burda ağzımı bozma menfaatçi simdi ağzımı bozardımda bizim bidaha konuya gelme sana söylüyorum.897 tl 2 dkda geldi sen nasil kralsin @Entebet destek
Amk borc istiyorsun sonra bakiyorum kupon yapiorsun yok tutarsa 100 tl felan ben noye ataym sana baskasina attimadammısın la sen benim burda ağzımı bozma menfaatçi simdi ağzımı bozardımda bizim bidaha konuya gelme sana söylüyorum.
senin gibi c.akal vamrı burda 100 tl çekimim var diyorsun 637 tl çıkıyor kimin burda nasıl bi ç.akal olduğu belli ib.ne lan sana yardım ettğime bin pişmanım lan sana söylüyorum bidaha bizim konuya etkinliklerimize gelme anladınmı.Amk borc istiyorsun sonra bakiyorum kupon yapiorsun yok tutarsa 100 tl felan ben noye ataym sana baskasina attim
olum adamsan sözünde tutacaksın anladınmı ben sana sözü tuttum yardım ettim biz burda salakmıyız.Amk borc istiyorsun sonra bakiyorum kupon yapiorsun yok tutarsa 100 tl felan ben noye ataym sana baskasina attim
Senin karakterine soktrutma simdi lale seni @kumarbaz su velet gelmesin konuya ulan 20 istedim 30 geri attim derdin nesenin gibi c.akal vamrı burda 100 tl çekimim var diyorsun 637 tl çıkıyor kimin burda nasıl bi ç.akal olduğu belli ib.ne lan sana yardım ettğime bin pişmanım lan sana söylüyorum bidaha bizim konuya etkinliklerimize gelme anladınmı.
Babanin hayrinami yardim ettin geri attimolum adamsan sözünde tutacaksın anladınmı ben sana sözü tuttum yardım ettim biz burda salakmıyız.
ç 20 atmasaydım nasıl çekecektin parayı ne oldu bebe zorunamı gitti menfaatçi seni. adam ol adam sözünde dur.Senin karakterine soktrutma simdi lale seni @kumarbaz su velet gelmesin konuya ulan 20 istedim 30 geri attim derdin ne
lan olum 20 atıcam diye söz veriyon sonra yok parayı bitirdim diyon hayırdırla senBabanin hayrinami yardim ettin geri attim
O kör gözünü iyi ac konuyu oku canimi sikmasenin gibi c.akal vamrı burda 100 tl çekimim var diyorsun 637 tl çıkıyor kimin burda nasıl bi ç.akal olduğu belli ib.ne lan sana yardım ettğime bin pişmanım lan sana söylüyorum bidaha bizim konuya etkinliklerimize gelme anladınmı.