Kardeş biraz düzgün konuşSenin karakterine soktrutma simdi lale seni @kumarbaz su velet gelmesin konuya ulan 20 istedim 30 geri attim derdin ne
Kardeş biraz düzgün konuşSenin karakterine soktrutma simdi lale seni @kumarbaz su velet gelmesin konuya ulan 20 istedim 30 geri attim derdin ne
Kardesm atmiyirym sana var mi diyecegin ?lan olum 20 atıcam diye söz veriyon sonra yok parayı bitirdim diyon hayırdırla sen
konusma la bidaha bana özel mesaj filan atma bizim konuyada gelme sana son uyarım senin gibi menfaatçileri ben bu forumda barındırmam göreceksin.O kör gözünü iyi ac konuyu oku canimi sikma
la bu ya knk gerçekten ağzımı bozmak istemiyorum ben bunun kadar hain bi uyanıık görmedim.Kardeş biraz düzgün konuş
Söz vermek got vermek değilKardesm atmiyirym sana var mi diyecegin ?
Siktir etla bu ya knk gerçekten ağzımı bozmak istemiyorum ben bunun kadar hain bi uyanıık görmedim.
Abim kendi konuna haydiSöz vermek got vermek değil
ya sen benden daha iyi biliyorsun söz vermedimi adam 20 atıcam demedimi ?
Menfaat diyon ya iki kasa görenlerin bir yerleri şişiyoryardım istemesini biliyorsun ama dingil abi abi yardım yardım demesini biliyorsun.
E sonrasinida anlat ne istediysem fazlasini atrimyardım istemesini biliyorsun ama abi abi yardım yardım demesini biliyorsun.
konusma la ezme avrat.Abim kendi konuna haydi
Avını baslatma bana sen söz veriyorsan yaparsin adam olsanAbim kendi konuna haydi
ne oldu la 2 kuruş para gördün diye adammı oldunE sonrasinida anlat ne istediysem fazlasini atrim
Ozelden yazne oldu la 2 kuruş para gördün diye adammı oldunhahahahahahhaa
Bırak görsün ibnene oldu la 2 kuruş para gördün diye adammı oldunhahahahahahhaa
hayırdır burdan söyle ne söyleceksen.Ozelden yaz
Sorunum neyse burda konusOzelden yaz
Ozele gelhayırdır burdan söyle ne söyleceksen.