Güzel kaar bugün için tekrar tebrikler897 tl olarak cekim verildi bakalm ne Mana gelir
Güzel kaar bugün için tekrar tebrikler897 tl olarak cekim verildi bakalm ne Mana gelir
Ne kadar sürüyor çekimleri897 tl olarak cekim verildi bakalm ne Mana gelir
Evet ama genelde favorinin tersine takımlar kazandiBugun NBA ye nolmus böyle butun maclar ust
Ben oynamadım ondandır 😂Bugun NBA ye nolmus böyle butun maclar ust
Son zamanlarda hep altti ama bugun patlatmislarEvet ama genelde favorinin tersine takımlar kazandi
YuhSabah 9da verin dior hey allahim ya
Arkadaşa maç verdim 50 TL yi 200 yaptı çekti sonra 50 bana attı battımSon zamanlarda hep altti ama bugun patlatmislar
Hngi site knkaSabah 9da verin dior hey allahim ya
Bi kendine hayrin yok anlasilanArkadaşa maç verdim 50 TL yi 200 yaptı çekti sonra 50 bana attı battım
Aynen öyle faturalar kapıdaBi kendine hayrin yok anlasilan
@Entebet destekHngi site knka
9 da ver diyorsa 9:03 te hesabında olur tebrikler
Valla reis benimde oyle bu ay bi miktar cektim az bi nefes aldim ama ay sonuna kadar yine bi 400 lazim bakalim bi sekilde yolumuzu bulacazAynen öyle faturalar kapıda![]()
bu entebetten biz niye cekemiyoruz?9 da ver diyorsa 9:03 te hesabında olur tebrikler
Aynen sağlık olsun diyicemde yakında.o da kalmiycakValla reis benimde oyle bu ay bi miktar cektim az bi nefes aldim ama ay sonuna kadar yine bi 400 lazim bakalim bi sekilde yolumuzu bulacaz