At kardesim turgay reis kefil oldu sen yolamazsan ondan alırım 60Papara atayimmi kardeşim 60 geri dönerim
At kardesim turgay reis kefil oldu sen yolamazsan ondan alırım 60Papara atayimmi kardeşim 60 geri dönerim
Yolladim kardeşim 60 aticam sana çekim gelinceAt kardesim turgay reis kefil oldu sen yolamazsan ondan alırım 60
Lan karektersiz haysiyetsiz yuzsuz seni ulan adammisin be sen lan sana guvendim elimdeki son parayi attim sen bunu meslek haline getirmissin utanmiyomusun hicarkadaşlar wipbetten telegram bonusu aldım 20 tl yatırımı varmış çekim yapmıyorum yarıdmcı olana 120 tl çekim vericem 60 - 60 paylaşırız
Her türlü paran bende inandım ben arkadaşaAt kardesim turgay reis kefil oldu sen yolamazsan ondan alırım 60
Soy ismin demir mi geçen burda demir diye bi dolandırıcı vardı bu demirlerden korkmaya basladin o yuzdenYolladim kardeşim 60 aticam sana çekim gelince
Ulan irfan demir essekten adam olur senden adam olmaz olum 😂😂😂😂😂😂😂😂Yolladim kardeşim 60 aticam sana çekim gelince
Ne oluyor ya anlamadım şimdi kime diyorsun bunuLan karektersiz haysiyetsiz yuzsuz seni ulan adammisin be sen lan sana guvendim elimdeki son parayi attim sen bunu meslek haline getirmissin utanmiyomusun hic
Ulan sen adammisinda 60 aticaksin aldigin 40 atYolladim kardeşim 60 aticam sana çekim gelince
O kim yaUlan irfan demir essekten adam olur senden adam olmaz olum 😂😂😂😂😂😂😂😂
O kadar kefil oldum banada 20 atarsın artıkYolladim kardeşim 60 aticam sana çekim gelince
Ahahahahahaha olum sus ya konuşma daha 😂😂😂😂😂O kim ya
Sana lan sana demir 50 kere aradim lan acsana senin basina bela acicam lan sikayet edicem seniNe oluyor ya anlamadım şimdi kime diyorsun bunu
IP kontrolüne takıldınız demir beyAhahahahahaha olum sus ya konuşma daha 😂😂😂😂😂
Daha fazla rezilleşmeO kim ya
SanaNe oluyor ya anlamadım şimdi kime diyorsun bunu
Sen kimsin lan bana küfür ediyon ben çıkaramadım seniSana lan sana demir 50 kere aradim lan acsana senin basina bela acicam lan sikayet edicem seni
Sana suprizlerim var demir bu taksimdeki zurafa sokaktaki duvarlara numarani yazicamm senin bwkle sennO kim ya
Ama biz seni çıkardıkSen kimsin lan bana küfür ediyon ben çıkaramadım seni
Adam degilsin ya ondan cikaramamissindir yuzsuz seni dolandiriciSen kimsin lan bana küfür ediyon ben çıkaramadım seni
Ya kardeşim sen burdaki insanları g.zekalımı sandınSen kimsin lan bana küfür ediyon ben çıkaramadım seni