Bonus hiç birşey almadım .allahsiz bunlar
Bak kardeş ben mağdur olmanı istememBonus hiç birşey almadım .allahsiz bunlar
Sen iyi birisin saol.biktim bunlardanBak kardeş ben mağdur olmanı istemem
Eyvallah kardeşimSen iyi birisin saol.biktim bunlardan
iyi hoş da bu şekilde kimliği paylaşmanız ne kadar etik acaba? bu kadar da amatör olunmaz be arkadaş bu nedir.Ekli dosyayı görüntüle 12950
Merhabalar, bize ilettiğiniz kimlik belgesi yukarıdaki gibidir.
Sizden yalnızca kimlik belgenizi fotoğraf çekerek renkli bir şekilde yüklemeniz istenmiştir. Canlı yardım ekibimize ettiğiniz küfürler de baz alınarak, açtığınız şikayetleri kaldırmanız ile birlikte ödemeniz yapılacaktır.
Saygılarımızla,
Betsmax Destek
Kardesim odemen yapildi uzatmaBenim yazimi i admin niye sildin hep aynı ekipsiniz değilmi. Sizi de mi yazalım
Sen neyin derdindesin 400 tl mi derdim benim onlardan alacağın para gidiyor deilmiKardesim odemen yapildi uzatma
Kardeşim bak haklı durumdaysan haksız duruma düşmeSen neyin derdindesin 400 tl mi derdim benim onlardan alacağın para gidiyor deilmi
Modum seni seviyorum iyiki geldin senden ricam bu şikayet burda kalsın takı onlar benden Özür dileyene kadar.daha yazmıyorum sağolKardeşim bak haklı durumdaysan haksız duruma düşme
Kardeşim eyvallah Allah razı olsun sikayet konunu ben silmem ama admin yada diğer modlar dilerse onlarada birşey diyemem sen lütfen hakkını ararken kimseye saygısızlık yapan canını yerim haksiz duruma düşme haklirsan eğerPKI şikayetim silinmesin kardes daha da burda yazmayaxam .
Modum seni seviyorum iyiki geldin senden ricam bu şikayet burda kalsın takı onlar benden Özür dileyene kadar.daha yazmıyorum sağol
Tamam modum not alınsın lütfen silinmesi in benim yerimde sen olsan diye her zaman empati yapması lazım herkezinKardeşim eyvallah Allah razı olsun sikayet konunu ben silmem ama admin yada diğer modlar dilerse onlarada birşey diyemem sen lütfen hakkını ararken kimseye saygısızlık yapan canını yerim haksiz duruma düşme haklirsan eğer
Tm kardesimTamam modum not alınsın lütfen silinmesi in benim yerimde sen olsan diye her zaman empati yapması lazım herkezin
Ya inşallah benim yasadigimin beterini yaşarsın kimliğin deşifre olur o zaman görürsünkardeş belge benden de istediler inceleme sonrası hemen ödemeyi yaptılar sizin gibi dolandırıcılar yüzünden bizde zan altında kalıyoruz 100.10 gönderip 1001 forum göndermek nedir, hesabını kapatsalar yeri