Yardim ya buraya sponsor diye

hakimilider12

《Çavuş》
Onaylı Üye
Bonus hiç birşey almadım .allahsiz bunlar

Betsmax

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
Ekli dosyayı görüntüle 12950

Merhabalar, bize ilettiğiniz kimlik belgesi yukarıdaki gibidir.

Sizden yalnızca kimlik belgenizi fotoğraf çekerek renkli bir şekilde yüklemeniz istenmiştir. Canlı yardım ekibimize ettiğiniz küfürler de baz alınarak, açtığınız şikayetleri kaldırmanız ile birlikte ödemeniz yapılacaktır.

Saygılarımızla,
Betsmax Destek

gregorybee

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 12950

Merhabalar, bize ilettiğiniz kimlik belgesi yukarıdaki gibidir.

Sizden yalnızca kimlik belgenizi fotoğraf çekerek renkli bir şekilde yüklemeniz istenmiştir. Canlı yardım ekibimize ettiğiniz küfürler de baz alınarak, açtığınız şikayetleri kaldırmanız ile birlikte ödemeniz yapılacaktır.

Saygılarımızla,
Betsmax Destek
iyi hoş da bu şekilde kimliği paylaşmanız ne kadar etik acaba? bu kadar da amatör olunmaz be arkadaş bu nedir.

ISYANKAR

" Güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır. "
Onaylı Üye
Foto silinmistir.

hakimilider12

《Çavuş》
Onaylı Üye
Benim yazimi i admin niye sildin hep aynı ekipsiniz değilmi. Sizi de mi yazalım

hakimilider12

《Çavuş》
Onaylı Üye
Ben yazdım sikayetvara admin olayı bilmeden yazımı siliyonuz

hakimilider12

《Çavuş》
Onaylı Üye
PKI şikayetim silinmesin kardes daha da burda yazmayaxam .
Kardeşim bak haklı durumdaysan haksız duruma düşme
Modum seni seviyorum iyiki geldin senden ricam bu şikayet burda kalsın takı onlar benden Özür dileyene kadar.daha yazmıyorum sağol

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
PKI şikayetim silinmesin kardes daha da burda yazmayaxam .

Modum seni seviyorum iyiki geldin senden ricam bu şikayet burda kalsın takı onlar benden Özür dileyene kadar.daha yazmıyorum sağol
Kardeşim eyvallah Allah razı olsun sikayet konunu ben silmem ama admin yada diğer modlar dilerse onlarada birşey diyemem sen lütfen hakkını ararken kimseye saygısızlık yapan canını yerim haksiz duruma düşme haklirsan eğer

hakimilider12

《Çavuş》
Onaylı Üye
Kardeşim eyvallah Allah razı olsun sikayet konunu ben silmem ama admin yada diğer modlar dilerse onlarada birşey diyemem sen lütfen hakkını ararken kimseye saygısızlık yapan canını yerim haksiz duruma düşme haklirsan eğer
Tamam modum not alınsın lütfen silinmesi in benim yerimde sen olsan diye her zaman empati yapması lazım herkezin

duman99

《Çavuş》
Onaylı Üye
kardeş belge benden de istediler inceleme sonrası hemen ödemeyi yaptılar sizin gibi dolandırıcılar yüzünden bizde zan altında kalıyoruz 100.10 gönderip 1001 forum göndermek nedir, hesabını kapatsalar yeri

hakimilider12

《Çavuş》
Onaylı Üye
kardeş belge benden de istediler inceleme sonrası hemen ödemeyi yaptılar sizin gibi dolandırıcılar yüzünden bizde zan altında kalıyoruz 100.10 gönderip 1001 forum göndermek nedir, hesabını kapatsalar yeri
Ya inşallah benim yasadigimin beterini yaşarsın kimliğin deşifre olur o zaman görürsün