devam ediyorEtkinlik sonuclandi mi?
DewamEtkinlik sonuclandi mi?
Teşekkür ederim canım 😀😀Kazananı tebrik ederim çünkü benim kazanmam imkansız yaklasik 10 gündür burdayim daha 50 bile atmadım 😂 en en en cok aktif olan kazansin ridvan kazanir insallah🙏
Rica ederimTeşekkür ederim canım 😀😀
Arada bin msj fark var yakalayacam seni10 bın olsun dıy ne yazdıgmızı bılmıyouz artıkherşeyı yazıyoruz yoksa 10 bın nerde rıdvana bak kamplumbaga gıbı yavaş yavaş![]()
Bekle ve göretkınlık sonuclanması ıcın 4 kişi 250 tl alacak 10 bın mesaja ulasacak sonra etkınlık son bulacak
biz de onu bekliyorum@kumarbaz bomba etkinlik bu muydu?? Yoksa bugün o büyük etkinlik aciklanacak mı??
Bomba etkinlik hafta içi gelicek dedi fakat dün etkinlik açıklandı fakat bomba falan degildi(bana göre) o yuzden bugün o buyuk etkinliğin açıklanmasını bekliyorumbiz de onu bekliyorum
dün açıklanan etkinlik neyBomba etkinlik hafta içi gelicek dedi fakat dün etkinlik açıklandı fakat bomba falan degildi(bana göre) o yuzden bugün o buyuk etkinliğin açıklanmasını bekliyorum![]()
Bu etkinlik iste buyuk ödül 1000 tl yaziyo yadün açıklanan etkinlik ney
O çoktan var olan bir etkinlik yeni deilBu etkinlik iste buyuk ödül 1000 tl yaziyo ya
Şimdi gördüm dun bana bildirim gelince bende yeni sandim meger 19 agustostn beri olan etkinlik büyük etkinlik bugün kesin aciklaniyor. O zaman çünkü kumarbaza cuma aciklanir öteki cuma açıklanır dedim evet dediO çoktan var olan bir etkinlik yeni deil
zaten bugün açıklanmasını bekliyoruzŞimdi gördüm dun bana bildirim gelince bende yeni sandim meger 19 agustostn beri olan etkinlik büyük etkinlik bugün kesin aciklaniyor. O zaman çünkü kumarbaza cuma aciklanir öteki cuma açıklanır dedim evet dedi