Yeni üyelere 15 tl hoşgeldin Bonusu axessbet te💵💵

BabanınOgluKemal

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Axsesbet destek frebet veriyorsunuz 2 oran uzerinden oynayin dediniz kabul ettik 2 macim 2 oran izerinde son macin canli oynadik 2 orandan 1.99 dusmus kuponum geldi kabul edilmiyor bütün kanitlar var elimde yani bu nasil oluyor boylemi musteri memmuniyeti yabi
Bekle kirvem gelsin destek açıklamasını yapar. Bir orta yol bulunur diye düşünüyorum

Handsome

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
güzel bir müşteri getirdim size hadi bakalım bol bol yatırım yapacaktır

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
Arkadaşlar kusura bakmayın , hepinize dönüş yapacağım. İlgileniyorum şuan

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
güncel giriş adresi nedir
Form sayfasında ki %100 ÇEVRİMSİZ BONUS GÖRSELİMİZE VEYA 15FREEBET göreselimize tıklayarak sitemize kayıt olursanız daha iyi olacaktır. O linkler üzerinden geldiğiniz zaman KuponBaz formundan geldiğiniz belli oluyor. Teşekkürler ilginiz için

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
Kasayi 170e cikarip batirdik arkadaş iyi mi yatirim yapilabilir maç sayisi az geldi sadece 🙄
Genelde tüm bülten maçları mevcuttur. Taktir sizlerindir tabi ki yinede her türlü konuda yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz :)) Bol şanslar bol kazançlar diliyorum şimdiden sizlere umarım sitemizde birgün kazanırsınızda çekim yapmakta kısmet olur kendimizi böylece kanıtlamış oluruz :)

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
üye olursam üyelik firebeti ile kupon tutarsa verdiğiniz 15 tl düşüyor
Doğrudur , fakat bu bizlik bir durum değil Freebet dediğimiz şey sistem tarafından eklenilen bişeydir şartlar dahilinde tamamlandıktan sonra ana para haline gelir fakat çekimde aktarılan free miktarı ne ise düşer. Yani herşey otomatik bizlik bir durum değil. Mesela bundan 2-3 hafta önce kadar Freespin uygulaması yaptık onda kazanan üyelerimizin hiç birinden kesinti yapmadık çünkü freespin bizler tarafından verilen ve manuel olarak kontorl edilen bir bonus idi. Freebet bonus değildir , bet yapabilmeniz için bi kredidir. Buna müdahale edemiyoruz maalesef :)