Yeni üyelere 15 tl hoşgeldin Bonusu axessbet te💵💵

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
pronet her zaman güzeldir ilk fırsatta yatırım yapacagım
Teşekkürler , hiç bir konuda kuşkunuz olmanız altyapımız olan Pronetin kendiliğinden bir güvenlik duvarı olduğu gibi bizlerde güvenliğinizi en ön planda tutarak hiç bir şekilde hiç bir konu yanlış yapılmasına müsade etmeyecek yöneticelerizdir. Saygılar en yakın zamanda bekleriz memnuniyet duyarız :))

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
Axsesbet destek frebet veriyorsunuz 2 oran uzerinden oynayin dediniz kabul ettik 2 macim 2 oran izerinde son macin canli oynadik 2 orandan 1.99 dusmus kuponum geldi kabul edilmiyor bütün kanitlar var elimde yani bu nasil oluyor boylemi musteri memmuniyeti yabi
Öncelikle merhabalar , şimdi şöyle bir şeye değinmek isterim kupon oynarken kuponunun miktarını yazdığınız yerin altında kuponu onaylamadan önce sizlere 2 tane kutu içerisinde ( DEĞİŞEN ORANLARI KABUL EDİYOR MUSUNUZ ? ) diye sormaktadır. Eğer değişen oranları kabul ediyorum kutusunu işaretlerseniz kuponunuz onaylanırken oran düşerse o oran kabul edilir. Ama o kutuyu işaretlemezseniz yani değişen oranları kabul etmeden kuponu onaylarsanız zaten kupon oran değiştiği an onaya izin vermez HATA VERİR ve ilgili maçı yayın geçerek oran değişti ! der. Buna yapılabilicek bişey yok maalesef şartları yerine yeniden getirmeniz gerekmektedir. Bakiyenize bişey olmaz kazancınızı yine çekebilirsiniz fakat şartı henüz tamamlamış olmuyorsunuz. Saygılar

Axessbet destek

BÜRO DESTEK
BÜRO DESTEK
ya abisi yatırım yapacaktım ama yazdım cevap yok bende başka siteye atmak zorunda kaldım dönüş yapacam ama illaki
Reis memnuniyet verirsin , eğer ki buraya anlık olarak dönüş yapamazsam Formun ana sayfasında olan görsellerimizdeki linklerden siteye giriş yapıp canlı destekte sistem yetkilisi ile görüşmek istediğinizi ve KuponBaz den geldiğinizi belirtin ben yine oradan yardımcı olurum sizlere.