kaybettik martayi 😀Bakalım ne hediye vericek adminimiz![]()
Zaten 3 msjin hepsi dm mi@KuponBaz Dm atiyorum cvp yok
HallederlerIlk 4 kisiye 250 tl odul vardi.1 ay oldu bir kismini verdiler kalan kismini hala vermediler..
1 ayda halletmediler ona gülüyorum.bisey dersem ben suclu olurum sonra😊Hallederler
Deme o zaman 😅😅😅1 ayda halletmediler ona gülüyorum.bisey dersem ben suclu olurum sonra😊
Özelden yaz paparanı ne uzattın biraderim yaz ben yollayayım1 ayda halletmediler ona gülüyorum.bisey dersem ben suclu olurum sonra😊
Deme diyosunda kardesim ben borc vermedim alacakli degilim ama bir etkinlik yapiliyorsa hakkini vermeleri lazim finans kaynagin yoksa o etkinligi yapma yaniDeme o zaman 😅😅😅
Hadi seni bekliyorumDeme diyosunda kardesim ben borc vermedim alacakli degilim ama bir etkinlik yapiliyorsa hakkini vermeleri lazim finans kaynagin yoksa o etkinligi yapma yani
Bak iste bisey dedim ben suclu oldum.uzatan ben mi oldum onlar cevap vermiyor aciklama bile yapmiyor hic konusmaya hakkimiz yok muÖzelden yaz paparanı ne uzattın biraderim yaz ben yollayayım
Özelden bilgilerini yazarmısınBak iste bisey dedim ben suclu oldum.uzatan ben mi oldum onlar cevap vermiyor aciklama bile yapmiyor hic konusmaya hakkimiz yok mu
Ben bisey istemedim senden modum ama bu tavrin yanlış hakkimizi aramayalim mi konusmayalim mi hicHadi seni bekliyorum
Hadi 2020 iyi girdinÖzelden yaz paparanı ne uzattın biraderim yaz ben yollayayım
3.kez özelden bilgilerini yazarmısın diyorumBen bisey istemedim senden modum ama bu tavrin yanlış hakkimizi aramayalim mi konusmayalim mi hic