Hayrola reis bacak için miHastaneye gittim başkan
Geçmiş olsunHastaneye gittim başkan
Ben dün yaptım dağıttım bugün battimÇoluk çocuk aç yapın bir etkinlik sürekli aynı kişiler olmuyor işte farklı kisler yapsin
Hayrola reis bacak için mi
ben yeniyim bir biskrem versemÇoluk çocuk aç yapın bir etkinlik sürekli aynı kişiler olmuyor işte farklı kisler yapsin
Allah razı olsunGeçmiş olsun
Nasıl yaniBana az müsade ntbbetspor etkinliği varkac gündür izledim açık hile var
He diyeydin kelle paçayı kim kaybetmiş biz bulalım diye. Neyse iyi biraz da olsa kaynama iyi olmuş zamanla daha iyi olur inşallah yanlış anlama sende azalt biraz sigarayı dikkat et kendine reis bize lazimsinAynen valla röntgene gittim az bisey kaynama var dedi kemik suyu ic kelle paça felan ye dedi sigara içme felan fistan
iğne vurulacaksın ilac boşKac gundur oksuruk uyutmuyo ilaclarda bi halta yaramiyo coknkotu sey bogaz agrisi faranjit
Serum yedim 2 guj once onanlik fayda ediyo.donra gefe yine iskenceiğne vurulacaksın ilac boş
Uyku arasında bile öksurmekten bi hal oluyorsun geçmiş olsunKac gundur oksuruk uyutmuyo ilaclarda bi halta yaramiyo coknkotu sey bogaz agrisi faranjit
Geçmiş olsun bromAllah razı olsun