😎😂😂Gece 3 gibi söz vermiyorum 1 kişiye 20 dagitcm 😂
😎😂😂Gece 3 gibi söz vermiyorum 1 kişiye 20 dagitcm 😂
Eyvallah hasanim cansın güzel düşüncen için tesekur ederim sende bizlere lazımsınHe diyeydin kelle paçayı kim kaybetmiş biz bulalım diye. Neyse iyi biraz da olsa kaynama iyi olmuş zamanla daha iyi olur inşallah yanlış anlama sende azalt biraz sigarayı dikkat et kendine reis bize lazimsin
serum u niye yiyon onu anlamadım o kadar mı ac kaldınSerum yedim 2 guj once onanlik fayda ediyo.donra gefe yine iskence
Saol usta sagliktan onemli sey yok valla hicbirseyden zevk almiyo insan hastaykenUyku arasında bile öksurmekten bi hal oluyorsun geçmiş olsun
Sağol bromGeçmiş olsun brom
Esprine tukureyim yav kustum espriyeserum u niye yiyon onu anlamadım o kadar mı ac kaldınşaka ha anladım hacı bnde hastayım bu aralar sabahları böbrekler agrıyor
Helal sana başkan alırsam bonusu lazio ya oynarım 😂😂Aktif oynadığım site ile görüşme halindeyim. Yarın 30-40 kişi için bonus ayarlamaya çalışıyorum sizler için
Vah vah ne kadar battin😉Ben dün yaptım dağıttım bugün battim
Esprine tukureyim yav kustum espriye![]()
30 kırk mı az degil mi hacıHelal sana başkan alırsam bonusu lazio ya oynarım 😂😂
Lazio candır her zaman çok seviyorumHelal sana başkan alırsam bonusu lazio ya oynarım 😂😂
Alınma şaka yaptim diyon devamın da yine patlatiyon hahah adamsin 😂😂alınma karddeş şaka yaptım ya bnm işim de espiri işte idare et idare etmezsen milli eğitim et
![]()
işimiz patlatmak hacımAlınma şaka yaptim diyon devamın da yine patlatiyon hahah adamsin 😂😂
Bizde seni 😍😍🔥🔥💥💥Lazio candır her zaman çok seviyorum
340 dağıtım yaptım 290 battimVah vah ne kadar battin😉
Havalar soğuk yorgan ört yorganUsuyorummmmm